Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Populära söktermer hos mig

Lästid: 1 min

Tänker visa er vilka söktermer jag ser dagligen i min statistik, som folk har knappat in och hittat till mig. Jag blir inte förvånad att “PADTHAI” ligger högst men asså…”thaimassage, happy endings, thaimassage med he (f*t*a), massage extra, thai kvinnor”… Ja ni kan se själva… och “thaimorsans utbildning”… du som är nyfiken, ville du gå en utbildning hos mig eller vill veta mun bakgrund och kunskaper? 

Jag kanske ska använda dessa söktermer i SEO så att jag rankar högre upp då… asså.

  

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Populära söktermer hos mig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge