loader image

thaimorsan logo

Vill du komma i kontakt?

Har du frågor om recept, samarbete eller annat?

hej@thaimorsan.se

 

Facebook

Populära söktermer hos mig

Tänker visa er vilka söktermer jag ser dagligen i min statistik, som folk har knappat in och hittat till mig. Jag blir inte förvånad att “PADTHAI” ligger högst men asså…”thaimassage, happy endings, thaimassage med he (f*t*a), massage extra, thai kvinnor”… Ja ni kan se själva… och “thaimorsans utbildning”… du som är nyfiken, ville du gå en utbildning hos mig eller vill veta mun bakgrund och kunskaper? 

Jag kanske ska använda dessa söktermer i SEO så att jag rankar högre upp då… asså.

  

En kommentar om “Populära söktermer hos mig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge