Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Popcorn med tryffelolja och persilja

Lästid: 1 min

Lekte med systemkameran och fick för mig att fotografera popcorn 🙂

Det blev popcorn med tryffelolja och persilja som Måns å Tilda fick mumsa till TMNT/Ninja Turtles i fredags

 

image

 

De behöver:

1 dl popcorn majs
1 msk raps olja
25 g smör
1 msk tryffelolja
1/2 dl persilja, hackad
Salt

 

Så gör du:
Hetta upp rapsoljan i en djup kastrull, i med smör och majs. Sätt på locket. När det börjat poppa, tillsätt tryffeloljan och hälften av persilja. Håll koll på värmen så att smöret och persilja inte bränns vid. Låt poppa. Salt efter tycker och strö över resterande persilja.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge