Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Poncho! 

Lästid: 1 min

Igår fick jag lite “egentid” när Tilda somnade i barnvagnen efter förskolan och vi var på Backaplan. Jag var på väg att köpa nya varma skor till Tilda på Din Sko men våren är ju på väg…det var i alla boots med leopardmönster men jag lade tillbaka dem. Det brukar oftast sluta så…att jag köper nåt till Tilda eller ingenting alls och sällan hittar jag nåt till mig själv. Den här graviditeten köpte jag EN plagg, en mamma klänning på HM och det var typ i början av januari. 

MEN så gick jag in på CC Clothing Company och där hade de många fina “Vår-nyheter” med ponchos, kafkan och koftor! Mycket ljusa färger och färgglada plagg.  Fastnade för den vita men de hade rosa också! 😱 Ångest!!! 

Skickade bilder till Emma och hon blev också kär 😍 hahaha! Det slutade med att jag kom ut med TVÅ VITA PONCHOS… Den ena till Emma 😂 Jag äger inga poncho nu och den här är min första stickad poncho.

Idag skulle vi handla på Coop och jag kastade en blick in i CC butiken och de vita ponchos var slut men några rosa fanns kvar. Emma fick ångest idag för hon nu kan också tänka sig en rosa hehe 😛 Så klart man blir sugen för de kostar bara 199kr! Jättesofta och snygga! Håller du inte med? ☺️

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge