Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Polenta

Lästid: 1 min

Polenta till Osso Buco eller ät som den är. 

Tilda och jag åt det till lunch igår ich det var första gången hon smakade på polenta. Hon gillar inte gröt så mycket men det är gick ner när jag sa att det var med ost. Parmesan ost gillade hon inte innan men det här gick bra då jag matade henne medan hon pysslade med Play Doh. 

Polenta är billigt och gott. Gillar du Risentas produkter så räknar med att du får 0,5kg för 15kr medan annat märke får du 1 kg till samma pris. Just saying… Och man behöver max 1 dl per gång om man inte gör mat för många.

Tillagning: följ instruktuonej på förpackningen. 

Annars värm upp vatten och gör buljong, vispa ner polenta till en lös koncistens…eller gillar du tjock gröt så kör på mer. I med rivna parmesan, det smälta osten gör gröten mjukare/lösare…njut!

 
Och så åt vi med leftovers…  

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge