Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Pod-spelning, checked!

Lästid: 1 min

Var nyss klar med det lilla projektet jag berättade lite om tidigare. Det frågan om webb-tv eller podd men vi körde podden (typ radio… Mamma i fall du läser :P) 

Emma var också med så vi körde i samma podd 🙂 Podden blev nog lite roligare när man är tre som pratar än köra som en intervju.

Jag fick lite hjärtklappningar när jag skulle öppna munnen och säga första ordet haha men jag tror att det gick jättebra och kul var det. Kul att träffa Linda och hennes snart 4 år Vincent som påminner mycket om Tilda fast Tilda är 2,5 år. Bossy! 

På fredag kan nan lyssna på podden när den är färdig. Nu ska jag hämta Tilda. 

Vi e som piff å puff haha! Två preggos- podd, next? Vilka lyssnar?  

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Pod-spelning, checked!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge