Woohoo båda barnen somnade kl.22! Den minsta sover ändå nästa hela tiden och slocknar alltid efter en tuttis-snuttis haha! Den stora ville alltid ha min arm som snuttis och den lilla fick tutta och Tilda låg sked med Prim, det såg ganska kul och mysigt ut. Tilda var dock riktig trött efter en lång dag men vägrade lägga sig tidigare trots en kvällsdusch. 

Igår hämtade jag Tilda på förskolan faktisk i tid och enl. den nya tiden dvs 13:30. När jag kom så sov hon ute i barnvagnen. Hon har inte fått vila efter lunchen på förskolan sedan terminen började. Jag tänkte att vi skulle prova med det så hon skulle somna tidigare på kvällar men det har istället varit så att hon somnade så fort jag kom och hämtade henne nästan varje gång. Vi får prova så igen och Måns lämnar henne 8:30. Enl. Måns så satt förskolan och åt frukost när han kom med Tilda. Egentligen vill jag inte att hon ska komma dit om frukosten fortfarande håller på och hon inte ska ha något. Det verkar även att Tilda och en pojke i samma ålder som henne är de enda 15tim-barn och har fått den nya hämta-lämna tiden.

Det hann även med lek hemma hos Lucas. Emma och jag har ju inte träffat sedan vi lämnade av Tilda hos de när Prim var så punkligt att titta ut. Lucas och Tilda lekte bra ihop och Tilda ville som vanligt inte gå hem och tyckte att jag kunde gå hem själv! Dagen avslutade med gråt…som vanligt. Den här gången var det Lucas som var ledsen och då kunde Tilda tänka sig följa med mig hem. 

 Nej, de sitter inte alltid med ipad. Det är bara när de skulle vila mellan vilda lekar. Så mycket som de stökade och Tilda vägrade hjälpa till att städa upp! De får skicka en städfaktura till Måns och det blir avdrag i hennes månadspeng höhö! 

  Prim sov gott på Emmas höggravida mage!

 Bebisen i hennes magen reagerade jättemycket och sparkade på Prim hehe. Undrar om det är en tjej därinne (bild: Emma)

 Lucas var nyfiken på Prim och fick klappa o pussa. (Bild: Emma)