Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Playdate måndag

Lästid: 1 min

(Ett inlägg som jag somnade mitt i skrivande stund igår kväll haha… )

Det tar sånn tid att komma i väg med Tilda. Jag försökte på henne att klä på sig och att vi skulle gå ut, för att hon ville det. Det var ju soligt och då trodde hon att det var varmt ute. Hon vägrade ta på sig så jag hon fick känna på det kalla vädret på altanen och då sprang hon in igen. När vi äntligen på väg ut så såg jag Emmas meddelande om playdate som skickades 40 min tidigare. Då åkte vi direkt till Emmas nya hus.


Först var Tilda lite blyg för det var nytt ställe. Det dröjde inte länge innan alla Lucas leksaker åkte fram och Lucas ville gärna visa henne allting. Sedan var de två ute och blåste såpbubblor…


Det blev även ett bad i badkaret och lasagne som Jair lagade. Jättegod och Tilda åt upp allting. Måns fick komma och hämta oss med bilen då det snöade.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge