Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Playdate hela dan

Lästid: 2 min

Imorse fick vi en morgongäst! Klockan 8:30 kom Lucas till oss för att Emma behövde fixa med lägenheten som var ute för försäljning och hade en köpare som ville komma och titta. 

När Lucas kom så gick han direkt till Tildas rum och tog fram kassaapparten. Sedan kollade han igenom Tildas böcker. Det var första gången vi fick passa Lucas och han kände sig som hemma så det var ju bra. 


Tilda och Lucas lekte jättebra med varandra och det var Tilda som blev mer ledsen när det var nåt. Det var typ samma när vi var hos Lucas, då var Lucas mer ledsen hemma hos sig. Oftast handlade det om det här med “min”. De ska ju ha samma leksak. 


Jag var inte alls orolig att ha Lucas hos oss. 


Lucas åt gröt själv och Tilda ville också ha gröt men jag visste att hon inte skulle bara smaka en sked och typ spy. Sedan ville Tilda ha äpple och jag skalade och delade äpplet i mindre bitar. Då tog Lucas också en bit och spottade ut men han ville och smakade på nåt som han inte var van vid. Han var inte alls ledsen. 

När Emma kom så åt vi Måns Ramen nudlar till lunch och det blev även efterrätt…chokladpaj! 


Vi bestämde sedan en vecka tillbaka att vi skulle till Bushuset och vi åkte dit i eftermiddag och där var vi i säkert 3 tim. 


Vi turades om att leka med barnen men de skötte sig själva rätt bra. Tilda vågade inte åka de stora rutschkanor men idag åkte hon själv. Först åkte jag med Lucas och sedan ville Tilda också åka med mig. Det gick fortare när de åkte med mig och båda blev lite ledsna och tyckte att det var läskigt men efter ett tag så vågade de ta sig uppför rutschkanan själva och hade jättekul. 

Vi avslutade dagen med ett besök på “hamburgarehuset” som Tilda säger. 


Sedan blev Tilda övertrött så det var ingen bra idé att handla mat till oss föräldrar på Ica Maxi då hon flippade ur och skrek och grät hela vägen hem. Hon lugnade ner sig när hon väl kom hem kl.19 sedan ville hon kolla på Daniel Tiger. Hon slocknade direkt när hon väl ville gå lägga sig utan protest. 

En lång dag för de små men minstingarna Isadora och Prim var nöjda och sov nästan hela tiden. 

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Playdate hela dan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge