Imorse fick vi en morgongäst! Klockan 8:30 kom Lucas till oss för att Emma behövde fixa med lägenheten som var ute för försäljning och hade en köpare som ville komma och titta. 

När Lucas kom så gick han direkt till Tildas rum och tog fram kassaapparten. Sedan kollade han igenom Tildas böcker. Det var första gången vi fick passa Lucas och han kände sig som hemma så det var ju bra. 


Tilda och Lucas lekte jättebra med varandra och det var Tilda som blev mer ledsen när det var nåt. Det var typ samma när vi var hos Lucas, då var Lucas mer ledsen hemma hos sig. Oftast handlade det om det här med ”min”. De ska ju ha samma leksak. 


Jag var inte alls orolig att ha Lucas hos oss. 


Lucas åt gröt själv och Tilda ville också ha gröt men jag visste att hon inte skulle bara smaka en sked och typ spy. Sedan ville Tilda ha äpple och jag skalade och delade äpplet i mindre bitar. Då tog Lucas också en bit och spottade ut men han ville och smakade på nåt som han inte var van vid. Han var inte alls ledsen. 

När Emma kom så åt vi Måns Ramen nudlar till lunch och det blev även efterrätt…chokladpaj! 


Vi bestämde sedan en vecka tillbaka att vi skulle till Bushuset och vi åkte dit i eftermiddag och där var vi i säkert 3 tim. 


Vi turades om att leka med barnen men de skötte sig själva rätt bra. Tilda vågade inte åka de stora rutschkanor men idag åkte hon själv. Först åkte jag med Lucas och sedan ville Tilda också åka med mig. Det gick fortare när de åkte med mig och båda blev lite ledsna och tyckte att det var läskigt men efter ett tag så vågade de ta sig uppför rutschkanan själva och hade jättekul. 

Vi avslutade dagen med ett besök på ”hamburgarehuset” som Tilda säger. 


Sedan blev Tilda övertrött så det var ingen bra idé att handla mat till oss föräldrar på Ica Maxi då hon flippade ur och skrek och grät hela vägen hem. Hon lugnade ner sig när hon väl kom hem kl.19 sedan ville hon kolla på Daniel Tiger. Hon slocknade direkt när hon väl ville gå lägga sig utan protest. 

En lång dag för de små men minstingarna Isadora och Prim var nöjda och sov nästan hela tiden.