Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Plåster på naveln vid åksjuka hos barn???

Lästid: 1 min

Vi har ju bytt från babyskydd till bilbarnstol och varje gång hon sitter i den nya bilstolen så gnäller å vrålar hon nästan hela vägen. Hon såg illamående ut och grät och allt. Hon har spytt ner sig en gång och en lite mindre annan gång. Nu varje gång vi åker bil så försöker jag leka med henne för att få henne att komma i andra tankar å det gick ju så sådär bra å håller inte i längden. Jag blev ju också illamående av att sitta där bak… Ingefäratabletter som jag fick testa i LoppiBlogbag funkade så där och jag är inte sugen på att tugga på färska ingefära eller sushi-ingefär ^-^

Har mailat vår BVC men inget svar så jag får nog ringa dem. Vad finns det att göra?

Det finns Sea-band armband men det står från 3 år å även hon skulle kunna ha den så kommer hon säkert försöka slita av den.

 

Så nu har jag googlat och googlat å hittat till en tråd från 2009(!) på Familjeliv.se. Många mammor där hade tipsat om att sätta tejt över naveln eller plåster! Ballt!

En mamma skrev: kom just hem från gbg t/r ( 100mil) med plåster på naveln gick resan som en dröm!!! super bra!!”

 

Funkar det verkligen ? 

Har ni mammor och pappor därute testat? 

Har ni annat tips ni vill dela med er så är jag mycket tacksam! 🙂

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Plåster på naveln vid åksjuka hos barn???

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge