Vi har ju bytt från babyskydd till bilbarnstol och varje gång hon sitter i den nya bilstolen så gnäller å vrålar hon nästan hela vägen. Hon såg illamående ut och grät och allt. Hon har spytt ner sig en gång och en lite mindre annan gång. Nu varje gång vi åker bil så försöker jag leka med henne för att få henne att komma i andra tankar å det gick ju så sådär bra å håller inte i längden. Jag blev ju också illamående av att sitta där bak… Ingefäratabletter som jag fick testa i LoppiBlogbag funkade så där och jag är inte sugen på att tugga på färska ingefära eller sushi-ingefär ^-^

Har mailat vår BVC men inget svar så jag får nog ringa dem. Vad finns det att göra?

Det finns Sea-band armband men det står från 3 år å även hon skulle kunna ha den så kommer hon säkert försöka slita av den.

 

Så nu har jag googlat och googlat å hittat till en tråd från 2009(!) på Familjeliv.se. Många mammor där hade tipsat om att sätta tejt över naveln eller plåster! Ballt!

En mamma skrev: kom just hem från gbg t/r ( 100mil) med plåster på naveln gick resan som en dröm!!! super bra!!”

 

Funkar det verkligen ? 

Har ni mammor och pappor därute testat? 

Har ni annat tips ni vill dela med er så är jag mycket tacksam! 🙂