Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Planera ö-tripp vid poolen

Lästid: 1 min

Nu början det bli jättehett här i BKK och för 2 veckor sedan var det 15 grader! Vi kollar idag på flyg  till olika öar (koh) som tex Lipe, Mook, Ngai och Lanta men på hotellfronten så är det ganska fullt överallt. Å snart har de thailändska skolbarnen sommarlov eller ja i mars/april så det gäller att boka  om man vill få platser. Vi hade ju bara planerat för januari så nu tar vi det som det kommer å bara packa å sticka nästa dag typ… Men ändå lite planering då vi har Tilda. Jag tror att vi dra söderut snart och kommer vi till Koh Lipe som ligger bara nån timme med båt till Langkawi i Malaysia så kan vi flyga därifrån till KUL. Vi skippar nog Vietnam eller Halong Bay som jag hade tänkt attvi skulle cruisa där men om vi hittar bra flygpriser så vem vet.

image

 

Koh Lipe…en pytteliten ö långt ner i södra Thailand.

Bild: Oceanprodivers.net

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge