Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Pizza med hjortskav

Lästid: 1 min

Min man kan verkligen…och han är duktig på att använda kokböcker, inte mig emot när jag har en man som gillar att laga mat… och till mig.

För att rensa kylen tyckte han att det skulle bli pizza. Han satte degen vid lunchtid och bakade ut vid kl18. Kalljäsning i kylen. Han provade göra pizzadegen efter kokboken “Bröd Bröd Bröd“. Degen var tunn och frasig.

(null)

Jag äter mycket sällan pizza. Det händer aldrig att jag skulle få sug efter en pizza. Om någon skulle bjuda hem mig på middag och det blir en pizza så skulle jag inte klaga. Vem gör det?

Idag var Måns pizza “umm god good” som Tilda brukar säga när hon väl vill äta nåt.

(null)(null)

(null)

IMG_8371.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge