Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Haverdal – Pizza med bus

Lästid: 1 min

Igår kväll åkte vi ut till Haverdal, en bit från Tylösand. Måns barndomsvän med familj som besökte oss Göteborg hyrde en stuga därute tillsammans med sin brors familj. Det är många som hyr ut sina stugor på sommaren och det är inte ovanligt att det kostar 7000kr/vecka!

Barnen fick leka av sig innan maten. Tilda var yngst och vågade sig på studsmattan. Det var sammanlagt 5 barn.

De bjöd oss på hembakade pizzor. Jag har ju tryckt i mig svärmors ost- och skinkpaj bara 2 tim innan så jag åt bara en bit. Det avslutades med lite glass och en liten Amarula Cream… Nom nom nom!

image

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge