Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Pinepeak Springcykel från Jollyroom

Lästid: 1 min

Vi har äntligen fixat en springcykel till Tilda! 

Tilda rosa springcykel är 10 tum springcykel av märket Pinepeak som vi hittade på Jollyroom. Sitsen går att höja och sänka. Det finns även i blått och också i 12 tum men  det skulle hon få vänta länge att leka med då 12 rum har högre sitshöjd.


Tilda hjälpte pappa att packa upp. Jag frågade Måns om han upplevde att det var svårt att sätta ihop cykeln och det var inte alls men det gäller att läsa instruktionen först. Är man van att mecka lite så är det en lätt match. Det tog max 40 min tror jag. 

Springcykel kallas även för Balanscykel och saknar trampedaler.

Vi har tillsammans varit i en barnbutik och känt på olika springcyklar för att bilda en uppfattning men det är just sitthöjden man ska tänka på och glöm inte hjälm! 

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Pinepeak Springcykel från Jollyroom

  1. Snygg springcykel! Hoppas hon uppskattar den. 🙂 Vet du hur pass det märket jämför med t.ex. puky? Jag har lite beslutsångest inför vilken av alla springcyklar som är bäst…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge