Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Piip piip skor

Lästid: 1 min

Hittade 2 par skor till Tilda när vi var på marknaden och åt middag.  Vi valde ett par som passar att ha nu med öppen tå å den andra är lite större. Är inte de supersöta!?

image

Print Friendly, PDF & Email

4 kommentarer om “Piip piip skor

 1. Ååååå, ni verkar ju ha det helt underbart:) här hemma är det typ 5 grader och regn varje dag:/ sjukt coola skor, hon kommer äga gatorna i Gbg med dom:) ge Tilda en megakram från oss!:)

  1. Oooja när hon kan gå själv då får vi ha öronproppar hahaha. Det är kyligt här så jag antar att det är konstigt med vädret världen över.

 2. Ååååå, ni verkar ju ha det helt underbart:) här hemma är det typ 5 grader och regn varje dag:/ sjukt coola skor, hon kommer äga gatorna i Gbg med dom:) ge Tilda en megakram från oss!:)

  1. Oooja när hon kan gå själv då får vi ha öronproppar hahaha. Det är kyligt här så jag antar att det är konstigt med vädret världen över.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge