Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Picknickbord till altanen?

Lästid: 1 min

Sitter och funderar på vad vi kan ha på den här delen av vår altan. 

Måns kan tänka sig ha en grilltunna där men man får inte grilla där pga brandrisk. 

Jag tror att ett picknickbord med parasoll skulle passa fin för barnen och Tilda kan ha en egen lekhörna där. Hon vet nu vad “fika” innebär och där kan hon få fika eller pyssla med sina vänner en varm dag. 


Woodlii picknickbord för barn från Jollyroom 

Då funderar jag på vilken färg som skulle passa. Man kan alltid måla om till annan färg sa Måns tyckte han. Frågade Tilda och hon tyckte det i vitt.


Picknickbordet kan vi flytta ut till gräset på gården och grannbarnen kan också använda. På bilden här är det orangeriet med ute-spa och grillplats. Det är ju bara trevligt att det finns ett picknickbord för barn där. 

Vad tror du, vitt eller trä?

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Picknickbord till altanen?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge