Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Picknick med Meatball hero

Lästid: 1 min

Jag har varit lat och har inte orkat göra nåt annat utöver att vara med Tilda. Jo,  blandade några Pimm’s drinkar och hällde upp Bailey’s till glassen å glodde på filmer igår.  Idag har vi faktisk städat hela lägenhet innan vi tog en picknick i Kellers Park och lång promenad på Ramberget. Måns har lagat mat både igår och idag. Det första han gjorde idag när han gick upp var att ställa sig vid spisen precis som han gjorde igår, då bakade han och gjorde chili till texmex middan vi hade igen. Ni hör… Vilken man! Hahahha! image Idag blev det Meatball hero! Ja, köttbullar i tomatsås från grunden men efter Jonas Crambys recept i hans senaste bok “Mackor”. Briochen som Måns gjorde igår heter egentligen Hoagie enl. Cramby som skrev så här “en hoagie är större och mer avlång…”. Måns har gjort allt helt själv och stått å stekte sina hoagie buns så att vi kunde ta med på vår lilla picknick. Lika snyggt som Crambys hahah

Meatball hero – köttbullar, tomatsås, mozzarella, parmesanost, rå lök och ruccola. Vi glömde löken men hade basilika också.

Crambys och Måns macka i jämförelse 🙂

image

Picknick i det gröna. Min macka blev lite tillplattad men god var den!

image

På vägen upp till Ramberget

image

På toppen

  image

Piff utan Puff var ute och sprang…

image

Utsikten över Lindholmen och Göteborg

image

Kom hem och kokade spaghetti. Viktigt att de ligger rätt i kastrullet…

image

Spaghetti meatballs i tomatsås

image

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Picknick med Meatball hero

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge