Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Picknick & kompishäng

Lästid: 2 min

Det har ju varit hett här i Göteborg med hela 32 grader! Så vad hittar man då på på kvällarna med barnen om inte picknicka!

I onsdag blev det matlagning på mindre än 20 minuter haha! Vi plockads med vad vi hade och jag stekt lite pimiento de padrónes, kabanosskorvar och pilgrimsmusslor som jag snabbtinade. Jag hade köpt två galiamelon och lite jamon de Serrano också. Det blev lite smått och gott ja. Sedan promenerade vi till Keillerspark.

Igår blev det inte heller någon superplanerad picknick. Tilda ville gå till “Äpplet” lekplatsen efter att Bella, hennes bästa väns (på förskolan) pappa berättade att hon ville alltid dit. Så Tilda ville gå dit omedelbums!

Det blev ju ett stort projekt när jag inte hade planerat någon kvällsmat. Det var frågan om vi skulle ta bilen eller åka buss. Barnen blev ledsna och bråkiga och det kändes stundvis att vi ALDRIG skulle komma dit. Och Måns var ju positiv… varje barnen grät så sade han att det aldrig skulle gå att få med de och lika bra att vända hem. Såklart förvärrade allting och Tilda grät ännu mer.

Men vi kom fram till utflyktsmålet, till “Äpplet”. På vägen dit sms:ade Måns Bellas pappa att vi skulle dit och de sökt upp senare. Det var så mycket barn då och tror inte att vi var de sista som lämnade lekplatsen?

Tilda och Bella båda är halvthai och de är mycket tajta på förskolan har fröknarna sagt. Så vi har telefonnummer till både Bellas föräldrar och det var först igår de faktisk lekte utanför förskolan. Penny gillar också att leka med Bella så vi får se om vi ska träffas under helgen också nu när Bella är hos sin pappa.

Så äntligen ska jag sova efter en dusch och hänga upp tvätt! Det blev ju sent idag och barnen behövde verkligen skrubbas efter hela dagen med utelek på förskolan och på kvällen. Penny ville sova själv i Tildas rum och Tilda sover mellan oss. Får se hur många gånger jag för springa mellan sovrummen inatt.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge