Det har ju varit hett här i Göteborg med hela 32 grader! Så vad hittar man då på på kvällarna med barnen om inte picknicka!

I onsdag blev det matlagning på mindre än 20 minuter haha! Vi plockads med vad vi hade och jag stekt lite pimiento de padrónes, kabanosskorvar och pilgrimsmusslor som jag snabbtinade. Jag hade köpt två galiamelon och lite jamon de Serrano också. Det blev lite smått och gott ja. Sedan promenerade vi till Keillerspark.

Igår blev det inte heller någon superplanerad picknick. Tilda ville gå till ”Äpplet” lekplatsen efter att Bella, hennes bästa väns (på förskolan) pappa berättade att hon ville alltid dit. Så Tilda ville gå dit omedelbums!

Det blev ju ett stort projekt när jag inte hade planerat någon kvällsmat. Det var frågan om vi skulle ta bilen eller åka buss. Barnen blev ledsna och bråkiga och det kändes stundvis att vi ALDRIG skulle komma dit. Och Måns var ju positiv… varje barnen grät så sade han att det aldrig skulle gå att få med de och lika bra att vända hem. Såklart förvärrade allting och Tilda grät ännu mer.

Men vi kom fram till utflyktsmålet, till ”Äpplet”. På vägen dit sms:ade Måns Bellas pappa att vi skulle dit och de sökt upp senare. Det var så mycket barn då och tror inte att vi var de sista som lämnade lekplatsen?

Tilda och Bella båda är halvthai och de är mycket tajta på förskolan har fröknarna sagt. Så vi har telefonnummer till både Bellas föräldrar och det var först igår de faktisk lekte utanför förskolan. Penny gillar också att leka med Bella så vi får se om vi ska träffas under helgen också nu när Bella är hos sin pappa.

Så äntligen ska jag sova efter en dusch och hänga upp tvätt! Det blev ju sent idag och barnen behövde verkligen skrubbas efter hela dagen med utelek på förskolan och på kvällen. Penny ville sova själv i Tildas rum och Tilda sover mellan oss. Får se hur många gånger jag för springa mellan sovrummen inatt.