Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Pichard och virkning mot förkylning

Lästid: 1 min

Nu softar jag på soffan. Helt slut och utmattad av hostan och förkylningen har kommit igång på allvar och huvudet värker. Ändå har jag hunnit med lite idag. Pallade inte vara inne nu efter två dagar i pyjamas. 

En spontan lunch på Lindholmen Science Park med Emma innan hon skulle in på kontoret. Det blev på Cucoonest på Radisson Blu River.  

 
Sedan åkte Tilda och jag till stan en sväng och köpte garn. Banne migska  det bli en kofta/cardigan till Tilda. Det sket sig med de jag gjorde igår. Får dra upp allting igen och gör annat för “Molly” garn är förtjock men fick dock billiga typ 14kr/nystan men bara 50 m. Jag har 200m att dra upp då 😛 Tilda tyckte att det var kul i garnbutiken i alla fall och lekte tittut. 

 
Pichard har ju öppnat i Göteborg! Det är en livsmedelbutik med frysta råvaror och färdiga maträtter allt från råvaror som fisk, skaldjur, kött, grönsaker till färdiga maträtter, aptitretare, canapéer, dessert och tårtor. Ja det mesta. 

Jag har en kupong för gratis mouelluex au chocolat (eller ja FONDANT eller choco lava cake.., kallar det hur ni vill). Köpte macarons också men jag gilliar inte så mycket macarons. Vi får se hur de smakar. 

Bra butik om man inte orkar eller hinner och har folk på besök. 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge