Pichard och virkning mot förkylning

Lästid: 2 min

Nu softar jag på soffan. Helt slut och utmattad av hostan och förkylningen har kommit igång på allvar och huvudet värker. Ändå har jag hunnit med lite idag. Pallade inte vara inne nu efter två dagar i pyjamas. 

En spontan lunch på Lindholmen Science Park med Emma innan hon skulle in på kontoret. Det blev på Cucoonest på Radisson Blu River.  

 
Sedan åkte Tilda och jag till stan en sväng och köpte garn. Banne migska  det bli en kofta/cardigan till Tilda. Det sket sig med de jag gjorde igår. Får dra upp allting igen och gör annat för “Molly” garn är förtjock men fick dock billiga typ 14kr/nystan men bara 50 m. Jag har 200m att dra upp då 😛 Tilda tyckte att det var kul i garnbutiken i alla fall och lekte tittut. 

 
Pichard har ju öppnat i Göteborg! Det är en livsmedelbutik med frysta råvaror och färdiga maträtter allt från råvaror som fisk, skaldjur, kött, grönsaker till färdiga maträtter, aptitretare, canapéer, dessert och tårtor. Ja det mesta. 

Jag har en kupong för gratis mouelluex au chocolat (eller ja FONDANT eller choco lava cake.., kallar det hur ni vill). Köpte macarons också men jag gilliar inte så mycket macarons. Vi får se hur de smakar. 

Bra butik om man inte orkar eller hinner och har folk på besök. 

 

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge