Det blev Phuket. Vi åkte båt från Railay beach till Phuket och checkade in oss på ett 4 stars hotell som heter DusitD2 i Patong, vägg i vägg med Hard Rock Café. Där bodde vi 2 nätter och bytte sedan till 5 stars Kalima Resort & spa som ligger på hill side mellan Patong beach och Kalim beach.

Av alla ställen varför valde vi Patong Beach det kan man undra? Patong är den störst stranden på Phuket och det är mycket av allting här, mycket turister, barer, svenskar, fester… Ja allt. Vi skulle bara vara på Phuket i 4 dagar så det fick bli Patong.

Bild: Solnedgång Patong Beach.

Jag tycker att det är dyrare på Phuket jmf med andra turistöar som Koh Chang och Koh Samui, i alla när det gäller taxi. Vill man solbada och ta det lugnt så ska man välja andra stränder eller åka ut på ö-utflykter. Vi hänger mest vid poolen på hotellet. Det låter tråkigt men vi ör lite möra av att turista å åker runt. Nu chillaxa vi bara.

image

image

Bild: utsikten vid solnedgången från vår Honeymoon suite och poolen på Kalima Resort & Spa 🙂

Imorn tar vi flyget tillbaka till Bangkok och är där en vecka, tills vi åker tillbaka till Sverige och först Stockholm å sedan Göteborg. Hoppas att snön är borta då! 😛

Avslutar med en bild på Vildingen som väckte oss kl. 7 och härjade loss på hotellrummet. Hon vet att det är ” no no no”, gör gesten och ändå… Hmmm…

image