Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Phuket – Patong beach

Lästid: 1 min

Det blev Phuket. Vi åkte båt från Railay beach till Phuket och checkade in oss på ett 4 stars hotell som heter DusitD2 i Patong, vägg i vägg med Hard Rock Café. Där bodde vi 2 nätter och bytte sedan till 5 stars Kalima Resort & spa som ligger på hill side mellan Patong beach och Kalim beach.

Av alla ställen varför valde vi Patong Beach det kan man undra? Patong är den störst stranden på Phuket och det är mycket av allting här, mycket turister, barer, svenskar, fester… Ja allt. Vi skulle bara vara på Phuket i 4 dagar så det fick bli Patong.

Bild: Solnedgång Patong Beach.

Jag tycker att det är dyrare på Phuket jmf med andra turistöar som Koh Chang och Koh Samui, i alla när det gäller taxi. Vill man solbada och ta det lugnt så ska man välja andra stränder eller åka ut på ö-utflykter. Vi hänger mest vid poolen på hotellet. Det låter tråkigt men vi ör lite möra av att turista å åker runt. Nu chillaxa vi bara.

image

image

Bild: utsikten vid solnedgången från vår Honeymoon suite och poolen på Kalima Resort & Spa 🙂

Imorn tar vi flyget tillbaka till Bangkok och är där en vecka, tills vi åker tillbaka till Sverige och först Stockholm å sedan Göteborg. Hoppas att snön är borta då! 😛

Avslutar med en bild på Vildingen som väckte oss kl. 7 och härjade loss på hotellrummet. Hon vet att det är ” no no no”, gör gesten och ändå… Hmmm…

image

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge