Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Phuket next?

Lästid: 1 min

Vi har ju bara 3 nätter här på Railey och jag är less på sand och strand! Vattnet här är klart och fint men det är skräpigt på ön. Jag tror Måns villhänga på stranden och vi har bott på hotell med privata strandområde så vi är lite bortskämda å JAG tycker att det är jobbigt med sand nu när vi har varit på många stränder. Jag vill shoppa!!! 😛

Jag kollar nu på vart vi ska näst. Tar båt från Railey till Phuket eller så tar vi oss till Ao Nang som också är i Krabi å kan flyga hem där. Det går VIP 24 seats bussar men vi flyger nog då vi vill göra det bekvämast för Tilda. Att åka buss i 13 tim med ett litet barn även det är rymliga bekväma bussar skull nog tär på alla. Ska klura lite till vart vi ska och hur vi tar osd dit å hem till Bangkok. Blir det Phuket så kanske tar vi oss till Khao Lak som är 6 mil från Phuket å träffa min yngre bror en sista gång.

Nu är det inte långt kvar tills vi åker hem till Göteborg å 3 månader har gått fort. Vi kommer hem 30 mars.

Print Friendly, PDF & Email

4 kommentarer om “Phuket next?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge