Inlägget är ett tack till samarbetet med Oh Honey Photography!

Plats: Götaplatsen/Konstmuseum & Palmhuset

Nu har jag fått bilderna från gårdagens photoshoot, supergrymma tyckte de flesta på Instagram. Jättekul respons, verkligen. Jag tackar och bugar men det är fotografen jag vill tacka. 

Det kan inte bli mer GÖTEBORGSKT än så här med Avenyn och Poseidon!

Detta var lite av en ”express-photoshoot” och Johanna joinade oss och latjade med sin nya leksak…en liten monster drönare som hon passar på att testa så fort hon får chansen. Vi alla hade bara tid mellan kl.12-13 och när man har en tid att passa så måste man vara effektiv. 

Finn 5 fel…

Jo…och så har jag en tendens att se olika ”fel” i bilder så det har blivit lite av en ”finn 5 fel” grej för mig och kan säga att nu är det jag som har tabbat mig haha! Så note to self, bra att tänka på till nästa gång.

  1. Inte bra med glitter och high-light i dagsljus… 
  2. För mycket solpuder så jag kan se ut som att jag har skokräm i ansiktet
  3. Jag hae trasiga bakfickor på mina favorit Heidi Klum jeans, tur att det syntes inte mer än en svart prick i hopp-bilden
  4. Min hållning, bra att Jessica talade om hur jag kunde stå och rättade till mig lite. Jag får suuuuuga in magen lite mer haha…eller sluta äta nudlar, dricka cola och tjuväter godis när ungarna inte ser så jag inte samlar på plufs-mage!
  5. Slappa av i pannan och ut med hakan! Kanske dags att ta ut den där vinsten för läppfiller och byta till botox på pannan istället haha!

Kolla in resultaten!

Missa inte en kort film längre ner som Johanna har klippt ihop. Det är så häftigt! 

Längst upp på Avenyn... Götaplatsen!

Jepp..Kan erkänna att jag hade lite mycket skokräm ...nej solpuder haha!

Palmhuset i Trädgårdsföreningen

Vad tyckte du om bilderna?

Lämna gärna en kommentar så blir jag jätteglad.
Är du bloggare så glöm inte att lämna länken på det blogginlägget du vill ha kommentar.

Jessica & Oh Honey Photography

Är du nyfiken på Jessicas bilder? Funderar på att hitta en grym bröllopsfotograf? Kolla in Jessica!

Och hör här! Ett brudpar anlitade Jessica nyligen och tog med henne hela vägen till i Brasilien, bara för att de MÅSTE bara ha henne! Bättre betyg finns ju inte! 

 

OhHoneyPhotography_1
Jessica är lifestyle- och bröllopsfotograf som driver sitt instagramkonto @ohhoneyphotography

Min upplevelse av fotosessionen med Jessica!

Jessica valde Göteplatsen, uppe på Konstmusset med utsikt över Avenyn och man har Poseidon statyn bakom sig. Mäktigare och mer Göteborg än så kunde det inte bli! Sedan lade hon till Palmhuset för det var så fint ljus uppe på balkongen eller vad man kallar. Det var folk men vi störde inte någon. 
 
Baam, baam, pow haha! Jag överlämnade mig helt till Jessica och litade fullt på hennes expertis. Jag kände mig avslappnad trots att jag frös i och med det är fortfarande snö, kall som attans och grädden på moset var lite snöfall. Jag trodde att jag skulle frysa röven av mig! Förstår nu hur modeller får stå ut med, och jag är för kort för att vara modell så den drömmen fanns inte haha! 

Men det gick så bra för andrenalin kickade igång! Jag var jäklig pepp och bekväm med Jessica. Trodde aldrig att jag skulle skutta längst upp på Götaplatsen med utsikten över Avenyn och brydde mig inte alls att folk tittade på oss. Det är superviktigt att man är bekväm och att fotografen är grymm på att aktivera en. Jessica kunde se var jag la tygnden i mina ben och några högklackar behövde jag inte ta fram för att se längre ut. 

Min bild på Jessica igår
Båda bilderna är från @OhHoneyPhotography

Jessica är med i min och Johannas Influencer Workshop för influencer i Göteborg. Hennes websida för Oh Honey Photography är under fix för ny skepnad och Jessica är även i startgropen av att börja blogga på riktig. Spännande! 

Är du en bloggare/influencer?

Nyfiken på vår Influencer Workshop för influencer?

Besök INFLUENCER WORKSHOP eller maila till workshop@enklaknep.se