Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Photoshoot med Oh Honey Photography!

Lästid: 3 min

Inlägget är ett tack till samarbetet med Oh Honey Photography!

Plats: Götaplatsen/Konstmuseum & Palmhuset

Nu har jag fått bilderna från gårdagens photoshoot, supergrymma tyckte de flesta på Instagram. Jättekul respons, verkligen. Jag tackar och bugar men det är fotografen jag vill tacka. 

Det kan inte bli mer GÖTEBORGSKT än så här med Avenyn och Poseidon!

Detta var lite av en “express-photoshoot” och Johanna joinade oss och latjade med sin nya leksak…en liten monster drönare som hon passar på att testa så fort hon får chansen. Vi alla hade bara tid mellan kl.12-13 och när man har en tid att passa så måste man vara effektiv. 

Finn 5 fel…

Jo…och så har jag en tendens att se olika “fel” i bilder så det har blivit lite av en “finn 5 fel” grej för mig och kan säga att nu är det jag som har tabbat mig haha! Så note to self, bra att tänka på till nästa gång.

 1. Inte bra med glitter och high-light i dagsljus… 
 2. För mycket solpuder så jag kan se ut som att jag har skokräm i ansiktet
 3. Jag hae trasiga bakfickor på mina favorit Heidi Klum jeans, tur att det syntes inte mer än en svart prick i hopp-bilden
 4. Min hållning, bra att Jessica talade om hur jag kunde stå och rättade till mig lite. Jag får suuuuuga in magen lite mer haha…eller sluta äta nudlar, dricka cola och tjuväter godis när ungarna inte ser så jag inte samlar på plufs-mage!
 5. Slappa av i pannan och ut med hakan! Kanske dags att ta ut den där vinsten för läppfiller och byta till botox på pannan istället haha!

Kolla in resultaten!

Missa inte en kort film längre ner som Johanna har klippt ihop. Det är så häftigt! 

Längst upp på Avenyn... Götaplatsen!

Jepp..Kan erkänna att jag hade lite mycket skokräm ...nej solpuder haha!

Palmhuset i Trädgårdsföreningen

Vad tyckte du om bilderna?

Lämna gärna en kommentar så blir jag jätteglad.
Är du bloggare så glöm inte att lämna länken på det blogginlägget du vill ha kommentar.

Jessica & Oh Honey Photography

Är du nyfiken på Jessicas bilder? Funderar på att hitta en grym bröllopsfotograf? Kolla in Jessica!

Och hör här! Ett brudpar anlitade Jessica nyligen och tog med henne hela vägen till i Brasilien, bara för att de MÅSTE bara ha henne! Bättre betyg finns ju inte! 

 

OhHoneyPhotography_1
Jessica är lifestyle- och bröllopsfotograf som driver sitt instagramkonto @ohhoneyphotography

Min upplevelse av fotosessionen med Jessica!

Jessica valde Göteplatsen, uppe på Konstmusset med utsikt över Avenyn och man har Poseidon statyn bakom sig. Mäktigare och mer Göteborg än så kunde det inte bli! Sedan lade hon till Palmhuset för det var så fint ljus uppe på balkongen eller vad man kallar. Det var folk men vi störde inte någon. 
 
Baam, baam, pow haha! Jag överlämnade mig helt till Jessica och litade fullt på hennes expertis. Jag kände mig avslappnad trots att jag frös i och med det är fortfarande snö, kall som attans och grädden på moset var lite snöfall. Jag trodde att jag skulle frysa röven av mig! Förstår nu hur modeller får stå ut med, och jag är för kort för att vara modell så den drömmen fanns inte haha! 

Men det gick så bra för andrenalin kickade igång! Jag var jäklig pepp och bekväm med Jessica. Trodde aldrig att jag skulle skutta längst upp på Götaplatsen med utsikten över Avenyn och brydde mig inte alls att folk tittade på oss. Det är superviktigt att man är bekväm och att fotografen är grymm på att aktivera en. Jessica kunde se var jag la tygnden i mina ben och några högklackar behövde jag inte ta fram för att se längre ut. 

Min bild på Jessica igår
Båda bilderna är från @OhHoneyPhotography

Jessica är med i min och Johannas Influencer Workshop för influencer i Göteborg. Hennes websida för Oh Honey Photography är under fix för ny skepnad och Jessica är även i startgropen av att börja blogga på riktig. Spännande! 

Är du en bloggare/influencer?

Nyfiken på vår Influencer Workshop för influencer?

Besök INFLUENCER WORKSHOP eller maila till workshop@enklaknep.se

Print Friendly, PDF & Email

20 kommentarer om “Photoshoot med Oh Honey Photography!

 1. Ehhh alltså woooooaaaaaww!!!! Så sjukt snygga bilder! Jag måste säga att du passar allra bäst i RÖTT, verkligen fantastiskt fint!
  Martina recently posted…Ketoladies 2018My Profile

 2. Alla bilder är såå fina. Jessica är skicklig och du vacker. Jag älskar bilderna när du skrattar, så vackert, avslappnat och verkligen du!

  Johannas drönare är så cool ??

  1. Men tack fina du! JaJessica är verkligen grym på att aktivera en men jag var nog rätt sprallig redan den dan och så taggad haha! Och drönare på moset, super kul!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge