Okategoriserade

P&G TACK MAMMA | Rio 2016 Olympic Games (Sponsrad video)

I fredags var det en speciell dag. Det var den thailändska morsdag! Jag vill passa på i detta inlägget och säga TACK till min mamma samt hylla alla mammor därute! En mamma är en superkvinna som gör allt för sitt barn (oavsett hur gammal barnet är), som ger goda råd (av väl vilja) och som vill se sitt barn lyckas i livet och nå sina mål. Nu vet jag ju lite av egen erfarenhet med en trotsig treåring som får mig att tappa mer hår för var dag haha!

Här vill jag tillsammans med företaget P&G hylla oss MAMMOR med denna video som de har i sin kampanj “Thank You, Mom”. Just denna video handlar om OS och det är så fullträfft rakt in i hjärtat.

Jag har inte följt något särskilt under OS men jag tror att ALLA vet nu vem simmerskan Sarah Sjöström är och att Sverige har åkt ut i herrfotboll. OS handlar ju om att prestera och gärna slå sitt personliga rekord, plocka medaljer och kämpa för sin nation. Det måste kännas tungt. Det är därför härligt att se att alla dessa idrottskvinnor och idrottsmän har också någon som t ex sin mamma, som har funnits där för de och hjälpt till att stötta de till OS idag. Se själv och håll inte tillbaka tårarna!

/Sponsrat inlägg i samarbete med P&G

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge