Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

P&G Olympic SE- Kärlek övervinner fördomar (reklamsamarbete)

Lästid: 2 min

//Inlägget är i samarbete med P&G men med mina egna ord

Jag går direkt in på frågan…  Har du sett Procter & Gambles den hyllade reklamfilmen inför OS Vinter Spelen i PyeongChang 2018? Om inte, gör det!

Jag blev tårögd av glädje och stolthet

Det är en tankeväckande film. Jag som förälder till två flickor kan inte peppa de små för lite eller stötta de för mycket i allt de vill göra men jag vill hellre låta de prova själv först. Tilda är duktig på att vilja testa själv men att hjälpa kan det ibland övergå till att jag skulle vara deras betjänt. Barnen vill ha en vuxen uppmärksamhet och de visar mig stolt oftast vad de gör och kan. Vi föräldrar är stompelarna och ser till att de små vågar göra saker som de vill göra dagligen.

Varje dag säger jag till Tilda att hon kan när hon har tappat tålamod och blir sur på småsaker. Jag har märkt att Tilda och Prim gillar matlagning och vill gärna vara med. Igår gjorde vi Gyoza och dumplings. De två drog fram stolar själva och började pyssla. Förra gången Tilda hjälpte pappa baka pizza, då sade hon att hon ville bli en “pizzagörare”. Javisst. Farfar väntar redan på avhandlingar och att barnbarnen ska vinna ett nobelpris… ingen press. De kan om de vill, pissabagare eller nobelpris i fred?

Så säger P&G:

‘Kärlek Övervinner Fördomar‘ återspeglar faktiska utmaningar och berättelser från idrottare utifrån en förälders perspektiv. För alla de som kämpat med fördomar och förutfattade meningar har en stark person bakom sig, en som stått vid deras sida från start och väglett dem mot alla odds… deras föräldrar.

Filmen hyllar den roll en förälder har som första och största stöttepelaren och den som ser sitt barns verkliga potential, oavsett hur andra ser den. Förhoppningarna är att filmen ska förena människor för att lyfta och öppet föra samtal kring fördomar och de påföljder de har i att begränsa ens personliga utveckling.

Tänker tillbaka till hur min mamma uppfostrade mig. Hon är hård men vis, men hon uppmanade mig gång på gång att tro på mig själv. Detta tar jag med mig och lär mina barn. När barnen har lyckats, så har vi föräldrar lyckats. Jag önskar de all lycka i världen och att de inte låta någon eller några fördomar hindra i livet.

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “P&G Olympic SE- Kärlek övervinner fördomar (reklamsamarbete)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge