Äntligen har Måns fått upp taklamporna i vårt och Tildas sovrum! De fina Petite Cherie taklampor som kom i december är nu på plats. Igår har Måns fixat ordning på sladdarna och inget hänger lös. Han är duktig han!


Den här hänger i Tildas rum sedan Nyprsafton så att hon skulle kunna se och leka med Lucas men skaddarna hängde inte så snygg. Det fick duga då. Taklampan är inte superstor men den lyser upp hela rummet jättebra när barnen lekte. Jag har satt dit en lampa som ger kall ljus men ska nog byta till lite mer dämpad och åt det varma som i vårt sovrum. Taklampan heter ”Petite Cherie Cloudy vit small” och är i tyg, kostar 199kr.


Den här hänger i vårt sovrum och den är stor, dock inte jättestor men det känns som vi har en egen måne, i alla fall enl. Tilda haha! Denna har fått ett varmare ljus och det blev mysigt då vi har inte gjort något med våra vita väggar, annars skulle sovrummet kännas kall och ljuset studsar åt alla håll skulle jag gissa.


Tilda älskar att hoppa runt på vårt säng och förstör min ”hotell bäddning” och sträckt sig efter ”månen” hehe!

Det känns faktiskt bra att för en gångs skull så har vi kommit i ordning med vårt bo och fixat ett och annat på 3 månader. Annars har det typ tagit 1 år att sätta upp en gardin, 2-3 år att fixa en taklampa. Sedan har det alltid varit mer eller mindre homestyling när vi skulle sälja bostaden alla tre gångerna! Nu fixar vi det fint och kan bo tills det är dags att sälja igen och förhoppningsvis slipper fixa till så mycket.

Den här taklampa är också från Petite Cherie. Den är i spets, offwhite och är 40 cm i diameter, kostar 499kr. Den hittar du här!

/I samarbete med Jollyroom