Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Petite Cherie 2-in-1 skötväska från Jollyroom

Lästid: 1 min

Inlägget är i samarbete med Jollyroom

Äntligen har jag en ny skötväska! Petite Cherie 2-in-1 skötväska i svart från Jollyroom. Själva skötväskan är riktig stor och ingen skulle tänka på att det är en skötväska! Det ingår en organizer som funkar som en liten handväska. 

Elegant upphängningskrok. Jag undrar lite om kroken kommer att hålla. Det gäller att inte belasta skötväskan och barnvagnen för mycket. Skötväskan vänger redan en bit ner så det inte belastar handtaget på barnvagnen eftersom den kan tippar.

Jag är supernöjd eftersom skötväskan rymmer riktig mycket som ni ser. Det ingår även en skötmatta som jag har lagt i en av sidorfacken.

Den lilla organizer-väskan har jag redan varit på vift med och använt som en handväska och min kamera fick plats utan problem. 

Just nu kostar Petite Cherie 2-in-1 skötväskan 799kr (ord.pris 1299kr) och de finns i färger svart och konjak. 

/Samarbete med Jollyroom

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge