Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Personliga almanackor för 2016!

Lästid: 2 min

Det var hur länge sen som helst jag hade en almanacka men nu känns det som att jag behöver en “blogg almanacka” som jag kan bokför mina idéer och annat som jag behöver kommer ihåg. Jag är så glömst av mig nuförtiden. 

Jag har tidigare varit kund hos Personliga almanacka, det var säkert 4 år sedan. Nu finns det lite mer man kan göra och designa lite som man vill efter sin smak. Så jag beställde faktisk två almanackor den här gången, en almanacka och en stor väggalmanacka för hela familjen. 

  

Det var lätt att designa almanackorna. Det fanns färdiga layout och design men utan egna bilder så blir det ju inte personligt. Eftersom jag skulle ha en blogg-almanacka så lade jag dit bilder från min header i bloggen. Snacka om att ego-boosta sig själv varje gång man tittar på den haha! Väggalmanackan valde jag designen från de färdiga mallar som fanns att välja bland. 

  
Man kunde även lägga till olika födelsedagar och andra viktiga datum samt koppla in Facebook också så alla vännernas födelsedagar kommer med men det valde jag bort då jag vill hellre skriva in lite själv. 

  
Sedan lade jag till listor längst ner, en för veckans middagar och en för veckans lista (borde ta en “att göra – lista” istället kom jag på) och en tom för noteringar. 

Väggalmanacka 2016  
Väggalmanackan kan man ha 8 kolummer! Jag gjorde en kolumm till alla oss, även för bebis nr 2 och en för bara noteringar.  

Även här kan man lägga till listor längst ner och det var att det fanns “veckans förskola” så vi kan hålla reda på t ex vilka dagar Tilda har varit sjuk. 

Dessa två almanackor gjorde jag på 1 tim! Jag hade kunnat sitta i timmar och pyssla men jag ville hinna beställa den för det skulle ta 2 veckor att få och det är ju snart jul så det kan dröja. De kom bara efter en vecka så det var en överraskning. Så nu får jag väntar på att få fylla i de istället. 

(Inlägget är i samarbete med Personligaalmanacka.se och det är delvis sponsrat. Väggalmanackan köpte jag till då det är smidigt att ha hängande här i köket.)

En kommentar om “Personliga almanackor för 2016!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge