Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Penny Prim Monranee!

Lästid: 1 min

Det är nu officiellt! Idag åker blanketten! 

Många läsare har undrat om vi inte har gett “Prim” ett namn än. Jag tänkte så här… så länge vi har inte skickat in namnanmälan till Skatteverket så säger vi inget mer i bloggen. Sedan fick vi frågor gång på gång och JAG behövde höra och säga namnet “Penny” själv för att känna efter, precis som med Tilda. Att det låter rätt i mina öron. På eventet igår fick jag frågan om Prims namn några gånger. PENNY PENNY PENNY! Måns fick som han ville…Penny, och det är i alla bättre än Glenn! 😛


Prim heter nu “Penny Prim Monranee”. Skulle hon inte gilla namnen så får hon byta och vi har valt att ta med “Prim” som är egentligen tänkt som henne thai smeknamn men nu är det lika bra att ha med som hennes andranamn. Jag ville ha Alice eller Alicia och vi kunde vara överens om att ha Alice som andranamn men Prim kändes rätt. Jag kommer i alla fall kalla henne Prim eller Penny Prim. 

Prims thainamn är Monranee, och det namnet var först tänkt till Tilda som fick heta Monthira istället. 

Print Friendly, PDF & Email

8 kommentarer om “Penny Prim Monranee!

 1. wow vilka snygga namn, så vackert! Jag älskar namn som står ut, som sticker ut och ändå funkar överallt. 😀

  1. Tack så mycket! Visst är det lite kul med udda namn men det verkar vara het nu också med Penny och Polly 🙂 Det måste också funka för en thai att säga hehe

 2. Hej!

  Din blogg är nominerad i tävlingen Årets Babyblogg 2016. Vi har gått in i nästa tävlingssteg och nu är det dags att samla röster! Be dina läsare rösta på dig här: http://blog.babyshop.se/arets-babyblogg-2016/rosta-pa-arets-babyblogg-2016/!

  De fem bloggar som har flest röster den 29/5 klockan 23.59.59 går vidare till Juryomröstningen! Du har chans att vinna 5000 SEK att handla för i vår webbshop samt tillgång till vårt instagramkonto med över 22.000 följare i några dagar!

  Lycka till!

  /Sofie på Babyshop

 3. Jätte fina namn!! Är nyfiken på vad thai namnen har för betydelse, betyder dom något speciellt på svenska?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge