Det är nu officiellt! Idag åker blanketten! 

Många läsare har undrat om vi inte har gett ”Prim” ett namn än. Jag tänkte så här… så länge vi har inte skickat in namnanmälan till Skatteverket så säger vi inget mer i bloggen. Sedan fick vi frågor gång på gång och JAG behövde höra och säga namnet ”Penny” själv för att känna efter, precis som med Tilda. Att det låter rätt i mina öron. På eventet igår fick jag frågan om Prims namn några gånger. PENNY PENNY PENNY! Måns fick som han ville…Penny, och det är i alla bättre än Glenn! 😛


Prim heter nu ”Penny Prim Monranee”. Skulle hon inte gilla namnen så får hon byta och vi har valt att ta med ”Prim” som är egentligen tänkt som henne thai smeknamn men nu är det lika bra att ha med som hennes andranamn. Jag ville ha Alice eller Alicia och vi kunde vara överens om att ha Alice som andranamn men Prim kändes rätt. Jag kommer i alla fall kalla henne Prim eller Penny Prim. 

Prims thainamn är Monranee, och det namnet var först tänkt till Tilda som fick heta Monthira istället.