Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Penny Prim 4 mån

Lästid: 1 min

Idag är Prim 4 månader! 

Jag helammar henne och hon har börjat bita och dra i bröstvårtorna i över en månad nu. Hon gör ljud när hon äter “hmmm hmmm” och slår med ena näven på mitt bröst. Hennes sätt att driva ut mjölken tror jag. Hon har redan fått lite smakprover och har fått suga på en bit vattenmelon och en citronskiva. 

Vi samsover alla fyra i vår 180cm säng men Prim sov gott i sin barnvagnskorg när vi sov hos farmor och farfar men inte hemma, bara nära mamma (=maten) som funkar. Hon blir jättesvettig och klibbar oftast fast vid mig arm för jag liggammar i sängen. När hon är trött och sömnig så kliar hon sig i ögonen med sina händer jättetydligt. Det fick vi se igår. 

Hon kan ligga på mage och hålla upp huvudet och titta upp jättebra. Hon försöker oftast vända sig när hon ligger på rygg och Tilda vill gärna hjälpa henne att rulla. När hon ligger på skötbordet blir hon så tokig glad och sprattla och slänger med benen så vi måste verkligen vara på vakt. Först var det ingen reaktion men när hon fick en ny citronskiva med mer saft, då hehe 🙂 Vattenmelon gillar hon i alla fall. 

Prim är väldig sällskapssjuk! Hon vill helst sitta hos mig och när vi äter så vill hon också äta. Om hon bara sitter i babysittern och tittar så härmar hon oss när vi tuggar och gör samma med munnen, ser ut som en tandlös gumma och tuggar hehe. Jättegulligt 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge