Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Penny Prim 2 år!

Lästid: 2 min

Idag fyller min lilla charmtroll 2 år! 

Nu får hon inte växa mer fast hon är en lättviktare på ca. 10kg jämfört med den minsta kusinen som är typ 9 månader och väger mer haha!

Prim är liten men lång. Hennes klädstorlek kör vi 80-92 cm. Hon är liten i maten men vill alltid äta och säger oftast “maaaaat, äääta” så fort jag öppnar kylen eller skafferiet. Hon är duktig på att komma och dra med i mig i handen och visar vägen till kylen eller dit hon vill när hon vill ha något också.

Vi föräldrar väckte barnen med en sång och ingen ville upp men när vi sa PRESENTER då var det fart. Tilda som är oftast morgontrött ville gärna hjälpa till och öppna. Sedan var de två igång och röjde runt rätt bra tillsammans.
Duplo siffertåg och en "Ut och gå" bok fick Prim. Mamma köpte till sig en light box som kostade bara 60kr på Toys R Us! Pratbubblan är från Rusta.

Vad ger man till barn när de är redan bortskämda?

Egentligen så är det inte Prim som är bortskämd. Det är Tilda. Många saker har Prim ärvt av Tilda. Vi försöker lära Tilda att dela med sig, ibland gör hon det mot sin vilja och ibland vill hon så gärna ge med Prim dissar henne. De kan samsas bara när de verkligen vill ha något av oss. 

Prim fick i alla fall egna Duplo som jag valde. tilda kom direkt med alla sina legogubbar och tyckte att de skulle också få åka med på siffertåget. 

Mina petite chilisar! 

Jag kan lova att det var Tilda som valde kläderna. Älskar när barnen vill matcha varandra och oftast är det Prim som inte vill ha klänning. Tilda var likadan förr, tills Frost kom och hon fick prinsesskläningar. Då skulle det vara prinsesskläder hela tiden. Idag ville Prim i alla falla ha som Tilda och även hårband som jag har kämpat med att få på Prim när jag köpte den för ett år sedan! 

Tilda var hemma från förskolan idag eftersom hon är fortfarande snorig och förkyld. Det är inte heller så kul att komma till förskolan när det hänger en lapp att “det går magjuka i huset (OCH på avdelning)” så man är där på egen risk liksom. Hittils så har vi klarat oss men snoriga har båda barnen blivit och vill snyta sig hela tiden. 

Imorgon är det Tilda som fyller år… 5 år! Så som hon har längtat!

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Penny Prim 2 år!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge