Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Penang!

Lästid: 2 min

Nu har vi i Penang, en malaysisk ö på västsidan. Jag vill egentligen att vi ska åka till Langkawi eller  komma dit efter att ha besökt några öar i södra Thailand. Det var inga problem att hitta biljetter dit vi vill åka till samma dag eller inom några dagar men det var svårare att hitta boende eftersom det var fullt överallt. Så efter att ha varit i Bangkok och chillat i 1 vecka så bestämde vi igår att boka med Air Asia till Penang. Flyget gick kl.12 så vi packade samma morgon och hade med oss bara en resväska och utan resesängen, 24 kg vägde väskan. Babyzen yoyo resevagnen kom med som vanligt som handbagage.

image

 

Jag brukar lägga mycket tid på att studera resmålet där jag ska resa till men den här gången tar jag lite som det kommer. Vi har bara bokat in oss på Flemingo by the beach hotel på norra Penang. Det såg bra ut på bild men för att vara 4**** hotell så var det tråkigt, entrén var nice utifrån men lobbyn var trevlig men receptionen var som typ från 70-talet. Vi var och tittade in lite på poolen och restaurangen så får se imorn hur frukosten är. Har läst på olika recensioner och många hade skrivit att det inte gick att bada här även hotellet har en liten privat strand, för mycket maneter.

image

Vi har typ gått lite och kollat in området och jag hade hoppas på att få se några 7Eleven butik i närheten som i Thailand där man typ har var 100 m. Höhöhö. Inte en enda 7Eleven… vi åt iaf på en kinesisk restaurang å jag kände mig liiite lost i menyn.

Imorn gör vi ett försökt med att åka buss runt ön. Bussarna här ser ut som i Sverige så det är nog safe. Vi har inte åkt buss i Thailand… 😛

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge