Nu har vi i Penang, en malaysisk ö på västsidan. Jag vill egentligen att vi ska åka till Langkawi eller  komma dit efter att ha besökt några öar i södra Thailand. Det var inga problem att hitta biljetter dit vi vill åka till samma dag eller inom några dagar men det var svårare att hitta boende eftersom det var fullt överallt. Så efter att ha varit i Bangkok och chillat i 1 vecka så bestämde vi igår att boka med Air Asia till Penang. Flyget gick kl.12 så vi packade samma morgon och hade med oss bara en resväska och utan resesängen, 24 kg vägde väskan. Babyzen yoyo resevagnen kom med som vanligt som handbagage.

image

 

Jag brukar lägga mycket tid på att studera resmålet där jag ska resa till men den här gången tar jag lite som det kommer. Vi har bara bokat in oss på Flemingo by the beach hotel på norra Penang. Det såg bra ut på bild men för att vara 4**** hotell så var det tråkigt, entrén var nice utifrån men lobbyn var trevlig men receptionen var som typ från 70-talet. Vi var och tittade in lite på poolen och restaurangen så får se imorn hur frukosten är. Har läst på olika recensioner och många hade skrivit att det inte gick att bada här även hotellet har en liten privat strand, för mycket maneter.

image

Vi har typ gått lite och kollat in området och jag hade hoppas på att få se några 7Eleven butik i närheten som i Thailand där man typ har var 100 m. Höhöhö. Inte en enda 7Eleven… vi åt iaf på en kinesisk restaurang å jag kände mig liiite lost i menyn.

Imorn gör vi ett försökt med att åka buss runt ön. Bussarna här ser ut som i Sverige så det är nog safe. Vi har inte åkt buss i Thailand… 😛