Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Pasta Laundry

Pasta Laundry
Lästid: 1 min

Så vad har hänt medan bloggen var offline i 12 dagar? Massor såklart! Först gjorde jag en återblick i bilder men inlägget blev jättelång så det är bäst att jag styckar upp det hela.

Pasta Laundry!

Vi (läs = Måns) har gjort home made pasta! Han köpte en sen julklapp till mig (läs = sig själv)… en Jamie Olivers pastamaskin. Det är lite meck med pasta men det är värt då det blir godare (om man får till degen rätt ja hehe). Måns lyckades rätt bra för att vara första gången och han gjorde jättegod pasta arrabiata.

 

Pasta Laundry haha!

 

6000 som har kollat på Prim, omg!

Jag filmade också och redigerade lite hastig till 1 min video, lade sedan upp på Instagram och den fick nu över 6000 tittare! Helt sjukt. Jag tror att det var “Pasta Lee” som hjälpte till. Hon träffade Måns och jag på vår Siciliensresa då vi bodde på ett hostel i Siracusa och Lee var där i säkert en månad och skulle absorbera pasta. Senare öppnade han ett eget pastahak i Seoul. Där ser man. Lee delade videon på Facebook.

Pasta arrabiata med blåmusslor

Det blev även pasta arrabiata med blåmusslor nom nom…

Se själv även du inte har Instagram!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge