Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Passion för mat 2015 – ska du gå?

Lästid: 1 min

Hej Göteborg!

Passion för mat 2015 – är en Mat- & vinmässa som kickar igång idag. Det är på Eriksberghallen i Göteborg. Årets tema är “Ren mat & Smak”.

För åttonde året i rad arrangeras denna mat & vinmässa med olika tema. Årets tema har såklart följt denna mattrenden som jag tror att ingen har missat, nämligen ren mat och rena smaker eller “clean food” på engelska. 

Måns och jag har besökt denna mässa nästan varje år. Kan berätta att jag åt min först svenska Grebbesstad ostron på Passion för mat. Det var ett halleluja-moment! Jag blev paff och ville bara ha mer! Följande år på mässan åt jag Grebbestad ostron igen och jag fick den största ostronen som fanns tror jag. Det var i alla fall som ostronöppnaren sade. Han bad som att få behålla ostronskalet, den störst han nånsin hade öppnat. När jag skulle äta upp mina stor ostroner fick jag kommentarer, att de var grotest stor. Jag åt fyra stycken naturell haha. Yeah!

Man kan alltså hitta ett och annat gott, nytt eller favorit på en matmässa! 

I år har jag ackredimerat ett presskort och det är jättekul! Fick reda på igår att svärisar kommer och hälsa på imorgon. Svärmor kanske vill gå med mig. Kan inte tänka mig ta med Tilda när jag är ensam bland folkmassa då hon skulle springa runt överallt och i vägen för andra. På söndag är det “familjedag” på mässan i alla fall. 

Ska du också gå? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge