Passion för mat 2015 – ska du gå?

Lästid: 2 min

Hej Göteborg!

Passion för mat 2015 – är en Mat- & vinmässa som kickar igång idag. Det är på Eriksberghallen i Göteborg. Årets tema är “Ren mat & Smak”.

För åttonde året i rad arrangeras denna mat & vinmässa med olika tema. Årets tema har såklart följt denna mattrenden som jag tror att ingen har missat, nämligen ren mat och rena smaker eller “clean food” på engelska. 

Måns och jag har besökt denna mässa nästan varje år. Kan berätta att jag åt min först svenska Grebbesstad ostron på Passion för mat. Det var ett halleluja-moment! Jag blev paff och ville bara ha mer! Följande år på mässan åt jag Grebbestad ostron igen och jag fick den största ostronen som fanns tror jag. Det var i alla fall som ostronöppnaren sade. Han bad som att få behålla ostronskalet, den störst han nånsin hade öppnat. När jag skulle äta upp mina stor ostroner fick jag kommentarer, att de var grotest stor. Jag åt fyra stycken naturell haha. Yeah!

Man kan alltså hitta ett och annat gott, nytt eller favorit på en matmässa! 

I år har jag ackredimerat ett presskort och det är jättekul! Fick reda på igår att svärisar kommer och hälsa på imorgon. Svärmor kanske vill gå med mig. Kan inte tänka mig ta med Tilda när jag är ensam bland folkmassa då hon skulle springa runt överallt och i vägen för andra. På söndag är det “familjedag” på mässan i alla fall. 

Ska du också gå? 

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge