Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Passion för mat 2015 – i bilder

Lästid: 2 min

Jag har visst inte visat några bilder Passion för mat-mässan här i Göteborg som anordnades för åttonde gången!

Det var verkligen många nya och intressanta producenter och leverantörer där. Jag smakade på en hel del saker under de två timmarna jag var där med Tilda, Måns och svärmor plus att jag fick leka fotograf och tog massa bilder. Det var många vinimporterer också men otroligt nog att jag inte smakade en dropp vin eller alkohol där. Nej, inte gravid om ni undrar… 🙂

 

    

Tilda var gladast, gratis glass haha… och svärmor hittade sin gamla granne som gör nu chips!

Hittade thailändska mango av den dyraste sorten i Thailand men även här, 3 flr 100kr tror jag det kostade. Svampar odlade i “hus” var också kul. Chips med Himalaya salt var också jättegoda!

Ulf Wagner var och bjöd på lite lax. Goda krabbor men lite mycket salt för mig. Åt inga ostron den här gången…

Många slta saker att smaka på 🙂

Så många viner och fina oljor! Hittade viner från Brasilien som JAcobson & Söderström importerar.

Bubbles! Eller Mochi som man kallar i Japan och Thailand! Det är glass med deg utan på. De kommer i olika förger och smaker.

Dessa är jättecoola! Det är oljor som ser ut som kaviarkulor från Caviaroli i Spanien och kostade 140kr/burk på mässan och ca 200kr annars! Återförsäljaren i Sverige heter Delicias.se och har många fina grejer. Svärmor köpte en burk till mig. Hon såg bog att jag var sugen. De kommer med olika smaker. Jag smakade på basilika och så chili men chilin var verkligen jättehet måste jag säga. Dyra droppar…

Å självklart lite underhållning med kockskola och dueller

Foodtrucks!

Det var kul att träffa småproducenter och smaka på många produkter men även köpa hem. Här är listan över alla utställarna om ni vill kolla in.

 

#blogg100-38

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge