Jag har visst inte visat några bilder Passion för mat-mässan här i Göteborg som anordnades för åttonde gången!

Det var verkligen många nya och intressanta producenter och leverantörer där. Jag smakade på en hel del saker under de två timmarna jag var där med Tilda, Måns och svärmor plus att jag fick leka fotograf och tog massa bilder. Det var många vinimporterer också men otroligt nog att jag inte smakade en dropp vin eller alkohol där. Nej, inte gravid om ni undrar… 🙂

 

    

Tilda var gladast, gratis glass haha… och svärmor hittade sin gamla granne som gör nu chips!

Hittade thailändska mango av den dyraste sorten i Thailand men även här, 3 flr 100kr tror jag det kostade. Svampar odlade i ”hus” var också kul. Chips med Himalaya salt var också jättegoda!

Ulf Wagner var och bjöd på lite lax. Goda krabbor men lite mycket salt för mig. Åt inga ostron den här gången…

Många slta saker att smaka på 🙂

Så många viner och fina oljor! Hittade viner från Brasilien som JAcobson & Söderström importerar.

Bubbles! Eller Mochi som man kallar i Japan och Thailand! Det är glass med deg utan på. De kommer i olika förger och smaker.

Dessa är jättecoola! Det är oljor som ser ut som kaviarkulor från Caviaroli i Spanien och kostade 140kr/burk på mässan och ca 200kr annars! Återförsäljaren i Sverige heter Delicias.se och har många fina grejer. Svärmor köpte en burk till mig. Hon såg bog att jag var sugen. De kommer med olika smaker. Jag smakade på basilika och så chili men chilin var verkligen jättehet måste jag säga. Dyra droppar…

Å självklart lite underhållning med kockskola och dueller

Foodtrucks!

Det var kul att träffa småproducenter och smaka på många produkter men även köpa hem. Här är listan över alla utställarna om ni vill kolla in.

 

#blogg100-38