Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Påsk-matlagning, 70-års firandet & sommar i april!

Påsk-matlagning, 70-års firandet & sommar i april!
Lästid: 2 min

Vi hade 25 grader i Göteborg igår. Visst är det galet? Vi grillade igår och barnen lekte grannkompisen som sov över.

Påsk i Halmstad

Påskvädret var också toppen hela påskveckan när vi var i Halmstad och då var vi till och med på stranden och hade picknick. Den uppblåsbara poolen åkte fram och barnen med kusinerna hade kalaskul. Under Påsken firade vi också två födelsedagar i Halmstad. Lilla Berra fyllde 4 år och det blev ett litet kalas.

Sedan firade vi Måns mamma som fyllde 70 år. Det blev ostron, champagne, Eggs Benedict (porcherade ägg med hollandaise på steka formbröd) till frukost för 10 vuxna och 5 barn.

Smörrebröd till påskmiddag också som Måns pappa stod i med att göra 8 olika sorter. Jag hjälpte till såklart för det kliade i mina fingrar…

Matlagning på högnivå

Hela april har bara flygit förbi och det har varit super mycket matlagning yes. Det tycker jag är kul, att filma hur jag tillagar maten och efter önskemål från följarna. Lusten att vilja göra roliga thaimaträtter väcktes till liv samtidig som matkontot växte mer och mer ?

Allt mat vi lagade i Halmstad

Det blev också nässelsoppa på nässlor som barnen var med också plockade i skogen. Dock var det inte jag som tillagade soppan men biffsallad en till lunch, osso buco med risotto Milanese, grillade oxfilé med pico de gallo men gjorde som en salsa med mango i också.

Ett tag funderade jag på att sätta en “donera” – knapp i bloggen haha. Vore toppen om jag kunde få sponsring för råvaror. Frågan om matlagningskurser har också uppstått och jag blev kontaktat  av ett tv-produktionsbolaget om om en spännande tv-idé de hade. Så jag filmade en presentationsfilm och skickade in för att kontaktpersonen kunde pitcha för idén så får se om det blir av.

April är mot sitt slut och hoppas solen fortsätter skina även svampplockarnas dansar nu regndans haha!

Hur har din april varit?

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge