Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Påsk-magsjuka pågår…

Lästid: 1 min

Vill först säga att jag och Prim mår tipptopp *peppar peppar* och farmor. Resten dvs farfar, Måns och Tilda…mindre bra men repar sig.

Tilda har fått leta upp sin påskägg och vad som hände var att hon åt förmodligen så mycket godis att hon mådde illa och kräktes, tyckte jag. Ett bra sätt att hon skulle tacka nej till godis för vi frågade om hon ville ha, jo lite taskigt men det funkade. Men hon kräktes typ 10 gånger från kl.19 och under natten. Hon sov med Måns i annat rum sedan vi kom till Halmstad och Måns kräktes en gång under natten och är lite off-track. Farfar har jag inte sett idag för han mår också illa i sovrummet. 

Vem är boven? Jo, lilla Berra. Han hade först i måndags och måste ha fått från sin playdate. Berra var med pappa och gungade. Sedan kräktes han ner sig och pappan men ingen trodde att det var magsjukan som satte igång och att det var gungan som gjorde Berra illamående. 

Dagen efter fick Berras farmor vara barnvakt. Onsdag åt de tapas hemma hos farmor med tjocka släkten… och de flesta blev magsjuka dagen efter eller senare. Torsdag kom Berra hit men sent på kvällen och de gick och lade sig direkt. Berra var pigg och glad. Föräldrarna lite off efter bilfärden från Mora till Halmstad. Och resten är en historia. 

Bild från igår.

 

Tilda är duktig på att säga att hon vill gå till sängen, vila eller kräka. Hon gillar såklart inte att kräka och tjuter varje gång eller ibland “hjääälpa miiig”. 

  
Än så länge är jag inte orolig för Prim då bröstmjölk ger superbra skydd även om jag också åker på magsjukan. Alla är på benen i alla fall förutom farfar. 

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Påsk-magsjuka pågår…

  1. Joanna- 8 självmordsförsök senare- Livet med Asperger och Bipolär sjukdom skriver:

    hoppas ni mår bättre snart

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge