Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Pappa e hemma!

Lästid: 1 min

Nu är min kära man hemma! Så nu kan jag duscha utan att en liten krabat stå utanför duschkabinen och bankar och gråta otröstlig. 

Prim var lite avvaktande när pappa kom hem. Vi var fortfarande i sängen och både hon och jag småhostade i morse. Det kliade nog bara lite i halsen för vi hostar inte mer. Hoppas det håller sig så men Prim har sega snor och är allmän förkyld. Prim sprang inte fram till pappa med öppna armar. 

Måns har varit i Shanghai, Zhongshan och Hong Kong. Mycket på bara 5 dagar och 2 dagar av resor. Kul för honom att få uppleva Kina, ätit riktig kinabord och sett lite. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge