Sitter och glor på alla grejerna…shit hur ska vi får plats med allting. Vi flyttar från en 2 rum bostadsrätt på 63 kvm…till en 3 rum på 63 kvm men allt är nytt. Jag gillar den här lägenheten och det hade varit toppen med 1-2 rum till, det är högt i taket och stora rum….lite separationsångest nu kanske. Så många gånger som jag har flyttat själv och tillsammans med Måns så har jag lite panik nu innersinne. Det är nog för att vi ska få plats med allting. 

Detta är 5:e gången vi flyttar Måns och jag, 3:e gången inom Göteborg och Kville! Vi har såå mycket köksprylar, böcker, kläder… ja saker som vi har samlat på hög och “bra att ha” under alla dessa åt. Ändå har jag skänkt bort hur mycket som helst för jag orkar inte stå på loppis eller kränga alla de på blocket…eller i nån Facebooksgrupp. Egentligen skulle vi också kunna ha öppet hus och “kom och ta!”.Vi har ett stort förråd i källaren och behöver rensas ännu mer för i nästa förråd har vi typ 2-3 kvm? Ahh shit. 

Måns fick åka och köpa flyttkartonger och svarta sopsäckar. Jag har orkat tömma 5 kökslådor med små köksprylar och allting rymmer i en kartong. Vi har verkligen mycket saker. 

  
De här bokhyllorna är till salu för de kommer inte få plats, finns uppe från idag på Blocket.