Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Panik inför flytten!

Lästid: 1 min

Sitter och glor på alla grejerna…shit hur ska vi får plats med allting. Vi flyttar från en 2 rum bostadsrätt på 63 kvm…till en 3 rum på 63 kvm men allt är nytt. Jag gillar den här lägenheten och det hade varit toppen med 1-2 rum till, det är högt i taket och stora rum….lite separationsångest nu kanske. Så många gånger som jag har flyttat själv och tillsammans med Måns så har jag lite panik nu innersinne. Det är nog för att vi ska få plats med allting. 

Detta är 5:e gången vi flyttar Måns och jag, 3:e gången inom Göteborg och Kville! Vi har såå mycket köksprylar, böcker, kläder… ja saker som vi har samlat på hög och “bra att ha” under alla dessa åt. Ändå har jag skänkt bort hur mycket som helst för jag orkar inte stå på loppis eller kränga alla de på blocket…eller i nån Facebooksgrupp. Egentligen skulle vi också kunna ha öppet hus och “kom och ta!”.Vi har ett stort förråd i källaren och behöver rensas ännu mer för i nästa förråd har vi typ 2-3 kvm? Ahh shit. 

Måns fick åka och köpa flyttkartonger och svarta sopsäckar. Jag har orkat tömma 5 kökslådor med små köksprylar och allting rymmer i en kartong. Vi har verkligen mycket saker. 

  
De här bokhyllorna är till salu för de kommer inte få plats, finns uppe från idag på Blocket. 

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Panik inför flytten!

  1. Ett litet tips, allt som inte har flyttat på sig, det senaste 5 åren, kasta eller ge bort det ok, då lättar det lite. Ja det är inte lätt att flytta alla gånger, men det blir bättre med nya hemmet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge