Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och Àr Àgaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag Àr egenföretagare, mamma till tvÄ busungar Tilda, 5 Är & Penny Prim, 2 Är och sambo med MÄns. HÀr fÄr du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi Àr en familj som Àlskar mat, bÄde Àta och laga men MÄns Àr mer pÄ att baka och nÀstan varje vecka har han surdeg pÄ jÀsning. Jag testar Àven olika mat och skriver egna recept baserad pÄ de som sitter i ryggmÀrgen och min mammas recept.

 

Har du frĂ„gor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta sĂ„ finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrÄ!

Jag Ă€r egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjÀnster!

GĂ€ller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlĂ€gg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), Ă€ven privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset Àr alltid plus moms.

LÀs min BLOGGPOLICY för mer info!

Paket & hyper bebis

LĂ€stid: 1 min

Nouw blir inte avis 🙂 BestĂ€llde Glossy Box nĂ€r det var rea 69kr/st och max 3st fick man köpa. Sedan samlade jag pĂ„ mig paket pĂ„ hög och hĂ€mtade de idag allihopa. Jag kanske visar innehĂ„llet imorn 🙂 Jag har verkligen fixat överaskningar till mig sjĂ€lv haha! Hoppas inte att det Ă€r nagellack för jag anvĂ€nder sĂ€llan.

MĂ„ste nu passa pĂ„ att sova för hela kvĂ€llen har gĂ„tt Ă„t att lĂ€gga bĂ„da barnen i olika rum. Prim var hyper och ville sova med Ă€ndĂ„ inte. BĂ„da vill ha mamma och Tilda kunde inte lĂ€gga sig i samma dĂ€ng som oss utan att Prim ville nypa Tilda i ansiktet. De retade varandra liksom och ibland var det skratt och ibland flydde Tilda haha! SĂ„ nu 2 tim senare och efter tredje försöket. Mina tuttar Ă€r slappa och mör liksom dĂ„ Prim ville amma konstant. 


Godnatt! 

Print Friendly, PDF & Email

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

CommentLuv badge