Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Paket-fredag!

Lästid: 1 min

Det verkar som att fredagar är mitt “hämta-paket-dag”. Det är för att jag har väntat på att Måns ska köra mig. Igår var det tre olika paket på tre olika hämt-ställen. Det var Coop, livsbutik som har Schenker service och OKQ8 för DHL. 

En hel del paket till bloggeventet var kommit till mig och mycket mer har gått till min kompanjon Linda och nu verkar det som att allting får inte plats i en bil hehe…och mycket mer har vi som är på väg eller ska hämtas upp. 

  

Ska inte avslöja för mycket men vi har runt 50 företag/varumärken som vill sponsra har jag räknat, stora som små, kända och nya företag. Och det var mycket slit och förhandlingar så ingen får tro att allting har bara regnat ner över oss. Och jag säger bara…jag har en del krav jag också på företag, full-size only och inga rabattkoder om man inte vill sponsra med något vettigt. Inga snålskjuts här inte och vi har nästan inga papper i våra goodie bags, precis som förra gången. 

Nu off-topic igen och halkat in i ämnet bloggevent. Nån dag ska jag skriva om hur jag ser på bloggevent och hur jag tänker kring detta när jag har ordnat och håller på med ett till. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge