Det verkar som att fredagar är mitt “hämta-paket-dag”. Det är för att jag har väntat på att Måns ska köra mig. Igår var det tre olika paket på tre olika hämt-ställen. Det var Coop, livsbutik som har Schenker service och OKQ8 för DHL. 

En hel del paket till bloggeventet var kommit till mig och mycket mer har gått till min kompanjon Linda och nu verkar det som att allting får inte plats i en bil hehe…och mycket mer har vi som är på väg eller ska hämtas upp. 

  

Ska inte avslöja för mycket men vi har runt 50 företag/varumärken som vill sponsra har jag räknat, stora som små, kända och nya företag. Och det var mycket slit och förhandlingar så ingen får tro att allting har bara regnat ner över oss. Och jag säger bara…jag har en del krav jag också på företag, full-size only och inga rabattkoder om man inte vill sponsra med något vettigt. Inga snålskjuts här inte och vi har nästan inga papper i våra goodie bags, precis som förra gången. 

Nu off-topic igen och halkat in i ämnet bloggevent. Nån dag ska jag skriva om hur jag ser på bloggevent och hur jag tänker kring detta när jag har ordnat och håller på med ett till.