Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Paket från Mafioso

Lästid: 1 min

Jag säger som Tilda har sagt hela dan igår… OJ…JOJ…JOJJ!

Det kom ett paket igår och jag blir sååå glad! Mafioso PR skickade mig en goodiebag för att jag inte kunde komma på Morsdag-/Amarula Cream-mingel på Melt Bar i Stockholm. Jag skickade min vännina å henne vän på det å hade trevligt åt mig istället (se här). Så himlagulligt paket och med ett handskrivet meddelande dessutom. Tusen tack!

I goodiebag innehöll en Amarula slickpott och papp-sugrör, Lip Smacker med Coca-Cola smak, kanon fin naglack från Make Up Store plus att det var lite dekorationer i den. Jag är mycket tacksam för allt detta och hoppad på fler event som KAN vara med 🙂

image

image

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge