Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Paket från ATG

Lästid: 1 min

Det kom ju ännu ett paket och det var från ett Uppesittarkväll-kit från ATG! Jätteförvånad för jag spelar ALDRIG på hästar, vet inte ens hur fast jag har varit på travbanan en gång och spelat. Visste inte heller hur då haha! 

I kitet låg det i alla fall lite gott och blandat med lite choklad, pepparkakor, julmust, ljus, pepoarkaksform, tomteluva och så ett värdecheck för V75 Harry Boy. 

   

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Paket från ATG

  1. Hej!
    Fick du också mess om att du hade paket från “atgs” att hämta? För jag fick det idag. Och är vara din blogg jag får upp när jag gogglar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge