God morgon!

Det var inte nog med att jag tappade mobilen på trottoaren igår, den här gången gick det så illa så att skärmen krossades och en bit åkte ut. Mobilen gick igång men skärmen gav ingen respons så jag kom inte ens in i mobilen och kunde inte koppla den till laptop för att tömma på bilder och videon. Jag blir tokig! Och jag behöver en mobil för att ringa….i alla fall till förlossningen! 😱 

Rotade i boxen där vi har gamla mobiler men SIM passade inte och måste ordna en ny plus att laddarna var borta eller är nånstans i källarförrådet. Orka!

  
Det var inte nog med det. Hela dan igår krånglade routern. Säger bara…Bredbandsbolaget…you suck! 

Internet och wifi var seg och det gjordes att tv-bilden fastnade då och då. Hag fick förklara för Tilda att Youtube var på ALLAS ipad och den bara fastnade. Hon godtog det faktiskt, efter att hon envisades med att öppna Youtube några gånger och kollade i andra appar istället t ex Bamse. 

Sedan ringde Måns när han kom hem och supporten sade att vi skulle koppla om kablarna. Det blev så att det gick att kolla på tv men internet funkade inte. 

Men nu på morgonen fixade jag allting! Kopplade om hit och dit, stängde av, startade om…

Tänk att många liv kretsar kring en box…när den inte funkar så blir man handikappad, i alla fall jag som behövde glra research om en ny mobil, kolla och svara mail och annat.