Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Pajade mobilen och routern knäpp

Lästid: 1 min

God morgon!

Det var inte nog med att jag tappade mobilen på trottoaren igår, den här gången gick det så illa så att skärmen krossades och en bit åkte ut. Mobilen gick igång men skärmen gav ingen respons så jag kom inte ens in i mobilen och kunde inte koppla den till laptop för att tömma på bilder och videon. Jag blir tokig! Och jag behöver en mobil för att ringa….i alla fall till förlossningen! 😱 

Rotade i boxen där vi har gamla mobiler men SIM passade inte och måste ordna en ny plus att laddarna var borta eller är nånstans i källarförrådet. Orka!

  
Det var inte nog med det. Hela dan igår krånglade routern. Säger bara…Bredbandsbolaget…you suck! 

Internet och wifi var seg och det gjordes att tv-bilden fastnade då och då. Hag fick förklara för Tilda att Youtube var på ALLAS ipad och den bara fastnade. Hon godtog det faktiskt, efter att hon envisades med att öppna Youtube några gånger och kollade i andra appar istället t ex Bamse. 

Sedan ringde Måns när han kom hem och supporten sade att vi skulle koppla om kablarna. Det blev så att det gick att kolla på tv men internet funkade inte. 

Men nu på morgonen fixade jag allting! Kopplade om hit och dit, stängde av, startade om…

Tänk att många liv kretsar kring en box…när den inte funkar så blir man handikappad, i alla fall jag som behövde glra research om en ny mobil, kolla och svara mail och annat. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge