Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Pad krapao

Lästid: 1 min

Ikväll blev det…
20140514-193835.jpg
Wokad köttfärs m bambuskott, vitlök, chili, kaffirblad och thaibasilika.

Recept
200g färs av nöt/fläsk/kyckling
1/2-1 burk bambuskott
1-10 färska chilifrukter
1-3 klyftor
1 näve kaffirlimeblad
2 näve thaibasilika
1 dl ostronsås
Fisksås & soja efter tycke
Ris

1. Koka ris enl. instruktion på förpackningen
2. Krossa ihop vitlök och chili eller kör i matberedaren
3. Fräs chili-vitlök och kaffirblad i het olja men de får inte brännas
4. I med köttfärsen och rör om
5. Tillsätt bambuskott, rör om
6. Smaksätt med ostronsås, fisksås och sojasås om man vill
7. Strö över köttfärsen med thaibasilika.
20140514-193930.jpg

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Pad krapao

  1. Siranee!!! Ett recept som jag GÄRNA vill ha är den där Padjong som du gjorde på vinprovning! Den var något av det godaste jag har ätit! Bara så att du vet så kommer jag och Jair våldgästa er när vi kommer hem för jag vill ha din mat! 😛

    1. Åhhh vad jag asflabbar nu! Padjong det var nytt. Padthai! Jag lägger upp den när jag har lagat den hemma dvs NÄR Måns är sugen på det igen…tror han har förätit sig i Thailand. Å vi måste ha flera vinprovningar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge