Packa light

Lästid: 1 min

Snart blir jag upphämtad och drar till Karlskrona! Min väninna A och jag ska åka till Polen med Stena Line över till Gdynia. Det blir 2 nätter på båt och 1 natt i Gdansk. 

Nu när jag tänker efter så trodde jag aldrig att jag skulle besöka Polen och Gdynia/Gdansk så “ofta” inom några års lopp. 

År 2011 var det första gången och då reste jag med mina kurskamrater och Stena Line Karlskrona – Gdynia. Då delade jag hytt med A och jag kände inte henne så väl. Vi åkte tillbaka på kvällen. År 2012 gjorde kryssade jag med Måns och hans föräldrae till St. petersburg med ett stopp till Gdynia och buss till Gdansk. Där gick vi eunt i några timmar. Och så nu i helgen blir det lite längre besök, då ska vi i alla bo på hotell i Gdansk. 

Jag blir borta 4 dagar. Måns har tagit “pappaledig” för idag och många. JAG missar ALLA bloggevent som händer i helgen t ex bloggfrulle på Alfons Åbergs Kulturhus med Jollyroom och smygpremiär Kaninteater på Liseberg som På Smällen-Emma tänkte bjuda med mig och Tilda. Fler roliga happenings kommer jaja. 

Klart är jag lite orolig för hur det kommer gå här hemma. Måns ville ta med Tilda till Universeum men jag avråde honom om han ska dit själv med henne. Hon är så sjövild. Det är annars mycket nyttig för han har ALDRIG varit själv med Tilda. I 3 mån i Thailand var ju jag med, sedan har jag varit  borta enstaka nätter på jobb och bloggevent men då var det han antingen i Halmstad eller så var hans syster på besök å kunde hjälpa till. 

Får se vad de två hittar på. 

  

Tags: No tags

2 Svar

Lämna en kommentar

CommentLuv badge