Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Packa light

Lästid: 1 min

Snart blir jag upphämtad och drar till Karlskrona! Min väninna A och jag ska åka till Polen med Stena Line över till Gdynia. Det blir 2 nätter på båt och 1 natt i Gdansk. 

Nu när jag tänker efter så trodde jag aldrig att jag skulle besöka Polen och Gdynia/Gdansk så “ofta” inom några års lopp. 

År 2011 var det första gången och då reste jag med mina kurskamrater och Stena Line Karlskrona – Gdynia. Då delade jag hytt med A och jag kände inte henne så väl. Vi åkte tillbaka på kvällen. År 2012 gjorde kryssade jag med Måns och hans föräldrae till St. petersburg med ett stopp till Gdynia och buss till Gdansk. Där gick vi eunt i några timmar. Och så nu i helgen blir det lite längre besök, då ska vi i alla bo på hotell i Gdansk. 

Jag blir borta 4 dagar. Måns har tagit “pappaledig” för idag och många. JAG missar ALLA bloggevent som händer i helgen t ex bloggfrulle på Alfons Åbergs Kulturhus med Jollyroom och smygpremiär Kaninteater på Liseberg som På Smällen-Emma tänkte bjuda med mig och Tilda. Fler roliga happenings kommer jaja. 

Klart är jag lite orolig för hur det kommer gå här hemma. Måns ville ta med Tilda till Universeum men jag avråde honom om han ska dit själv med henne. Hon är så sjövild. Det är annars mycket nyttig för han har ALDRIG varit själv med Tilda. I 3 mån i Thailand var ju jag med, sedan har jag varit  borta enstaka nätter på jobb och bloggevent men då var det han antingen i Halmstad eller så var hans syster på besök å kunde hjälpa till. 

Får se vad de två hittar på. 

  

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Packa light

  1. Have fun!;) Nu känner jag ine din Måns men det är ändå dags att han får chansen att “leka” pappa på heltid också!;) Men sen får inte du ringa honom varje timme 555 måste låta honom ta egna beslut när du inte e där.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge