Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Packa i kaoset

Packa i kaoset
Lästid: 1 min

Jag är så stressad i sinnet. Jag får ingen ro att jobba hemma med de saker jag behöver göra innan vi åker imorgon. Tilda är så trotsig och arg hela tiden och det smittar. Idag är hon hemma för det är kaos. Jag försöker hålla saker i ordning men jag får inte ordning på nånting.

Nu går en tvättmaskin igång och jag försöker sortera upp allt vi ska ha med. Skriver en lista men asså… just nu känns det omöjligt. Jag har även bestämt att vi ska bara ta varsin resväska. Den ena är bara våra kläder och den andra skor, badsaker, toalettartiklar, blöjor etc. vi ska även packa en kabinväska med saker vi ska ha en natt på flygplatshotell så slipper vi rota upp allting.

Jag packar för mig och barn plus allt annat som vi ska ha med. Måns packar alltid bara för sig själv. Packar han åt barnen så glömmer han oftast nåt eller så tar han inte med nåt som ska vara med då han tycker att de inte behöver. Sedan får jag höra “har vi…? Finns det…?”. Ja du förstår mig om du är en mamma. Mamma vet allt och ska ha koll på allt. Vill man inte vara en kontrollfreak så blir man en när man har blivit en mamma. Suck.

Och vi har inte växlar till Euro… så många små saker och småfolk att hålla redan på höhö.Tilda ville gärna bo i resväskan... ”resväskkoja”!

Tilda vill gärna bygga en “resväskekoja”… observerar fick lampan som hon hängde upp i “taket” ?

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge