Jag är så stressad i sinnet. Jag får ingen ro att jobba hemma med de saker jag behöver göra innan vi åker imorgon. Tilda är så trotsig och arg hela tiden och det smittar. Idag är hon hemma för det är kaos. Jag försöker hålla saker i ordning men jag får inte ordning på nånting.

Nu går en tvättmaskin igång och jag försöker sortera upp allt vi ska ha med. Skriver en lista men asså… just nu känns det omöjligt. Jag har även bestämt att vi ska bara ta varsin resväska. Den ena är bara våra kläder och den andra skor, badsaker, toalettartiklar, blöjor etc. vi ska även packa en kabinväska med saker vi ska ha en natt på flygplatshotell så slipper vi rota upp allting.

Jag packar för mig och barn plus allt annat som vi ska ha med. Måns packar alltid bara för sig själv. Packar han åt barnen så glömmer han oftast nåt eller så tar han inte med nåt som ska vara med då han tycker att de inte behöver. Sedan får jag höra ”har vi…? Finns det…?”. Ja du förstår mig om du är en mamma. Mamma vet allt och ska ha koll på allt. Vill man inte vara en kontrollfreak så blir man en när man har blivit en mamma. Suck.

Och vi har inte växlar till Euro… så många små saker och småfolk att hålla redan på höhö.Tilda ville gärna bo i resväskan... ”resväskkoja”!

Tilda vill gärna bygga en ”resväskekoja”… observerar fick lampan som hon hängde upp i ”taket” ?