Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

På väg till Mora

Lästid: 1 min

Äntligen kom vi iväg. Vi skulle inte ta med så mycket men bilen är proppad å Måns fick ge fan i golfbagen! Fiskespön kom med i alla fall. Tilda hjälp till att packa genom att riva ut det ena och det andra. Paket skulle också hämtas.

Sedan ville jag att Tilda ska ha en AeroMoov dyna med lufthål så det blev ett stopp på Babyproffsen.

image

Ville också en nackstöd/nackkudde med huvudstöd men det fanns inte i större storlek.

Det funkar inte så bra som ni ser med nackstödet. Eller så är det fel på bilstolen. Hon sitter ju rak upp och nickar till med huvudet när hon har somnat och nackstödet hjälpte inte mycket.

image

Å än har hon inte kräks… Plåster på naveln idag mé!

Mot Mora! Har 5-6 tim kvar… Weeh…

 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge