Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

På väg till Mora! 

Lästid: 1 min

Vi åkte precis förbi Åmål. Vi beräknas vara framme 19:15 enl. gps. Tilda somnade nästan direkt i farfars bil. 

Jag sitter med både sea-band och min sniff-stiff som luktar menthol. Svärfar kör som han brukar…fort,  ryckig och så många omkörningar han hinner. Tilda har inte kräkt än i alla fall och jag klarar mig fortfarande. Jag har med flit inte gett Tilda nåt att äta eller dricka, inte så mycket välling för att hon inte ska kräkas upp i bilen.MEN Jag måste snart ha mat!!! Och Måns får gärna ta över ratten…

Jag hann färga hårer imorse men hann inte ta några bilder 😛  

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge