Inte bara på en måndag! Alla dagar om Tilda får välja! Så nu har jag köpt ett årskort till Tilda. 

Det var varmt i Regnskogen…

Det blev en hel dag på Universeum idag med Emma och barnen. Vi började längst ner på Jobbis och sedan upp till Akvariet på vån 4 och lyssnade på Måndagsrassel. Prim var så glad och ropade högljudd till musik och sång.

Tilda vågade klättra upp själv men kunde inte komma ner…

Tilda klättrade mycket idag och Prim var så glad och kröp runt på sitt roliga snabba sätt inne på Jobbis.


Vi åt lunch som vi hade med oss. Min lunchlåda doftade mycket för jag hade med Laab Gai och sticky rice med färska mynta till (recept på gång). Emma mumsade också då jag hade såklart med tillräcklig för oss. Ja…andra kör mackor och andra thai skulle kånka med sin mortel för att göra en som-tum haha! 

Vi avslutade med en fika på Espresso House och Tilda fick mumsa i en stor chokladboll sol jag fick hjälps till att äta upp 🙂