Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

På Universeum en måndag 

Lästid: 1 min

Inte bara på en måndag! Alla dagar om Tilda får välja! Så nu har jag köpt ett årskort till Tilda. 

Det var varmt i Regnskogen…
Det blev en hel dag på Universeum idag med Emma och barnen. Vi började längst ner på Jobbis och sedan upp till Akvariet på vån 4 och lyssnade på Måndagsrassel. Prim var så glad och ropade högljudd till musik och sång.

Tilda vågade klättra upp själv men kunde inte komma ner…
Tilda klättrade mycket idag och Prim var så glad och kröp runt på sitt roliga snabba sätt inne på Jobbis.


Vi åt lunch som vi hade med oss. Min lunchlåda doftade mycket för jag hade med Laab Gai och sticky rice med färska mynta till (recept på gång). Emma mumsade också då jag hade såklart med tillräcklig för oss. Ja…andra kör mackor och andra thai skulle kånka med sin mortel för att göra en som-tum haha! 

Vi avslutade med en fika på Espresso House och Tilda fick mumsa i en stor chokladboll sol jag fick hjälps till att äta upp 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge