Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Middag i Västerås 

Lästid: 2 min

Då fortsätter jag med att berätta om middagen och resten av kvällen i Västerås med LM EventStrike & Torsgatan 1

En middag där selfies och mobiler på bordet var tillåtet 😉


Maten  såg bra ut på tallriken och smakade bra. Dock var vinet mindre passande till fisken. Jag valde vitt och servitrisen fick fria händer att rekommendera, sålde in ett vin som lät bättre än vad det smakade. Sedan blev det att alla som ville ha vitt vin fick samma vin med hänvisning till att JAG hade valt det när Petra skulle smaka av! Vinet var kraftig ekad och tog över, passade inte alls till torsken. Det var lika bra att det blev bara ett glas vin till maten och inger mer under hela kvällen. 


Prim diggade Lindas feta bling bling halsband från Cocoo

Sedan begav vi oss en våning ner till Strike Bowling där det är paradiset för alla spelsugna. Här fick vi testa på och tävla mot varandra i olika simulatorspel. Det första fick 

Efter några varv med Formul 1 blev jag faktisk yr i bollen och jag drack ju bar ett glas vin till middag. Antar att det blir lätt så, att man blir yr av simulatorspel. 

Nästa grej fick vi välja själva mellan hockey, basket och fotboll. Vi valde fotboll. Kul att många klädde upp sig i klackar och sparkade boll haha! 

Det var inte lätt att sparka boll trots att jag var den enda som hade bekväma sneakers på mig. Mina 10 bollar slickade marken hela tiden men jg fick 3 mål hooray! Kolla in Linda moves, jag dör ? 

Och här blev alla skjutglada haha! Tror jag träffade 40 av 100.(Bilderna i de tre kollagen är tagna av Johannes Larsson som jag har lånat)

Bowling var nästa grej men vi med våra bebbar tyckte att det var för mycket musik och högljud. Klockan var 22 och många partydjur har hittat ut så vi drog oss tillbaka till hotellet. 


Petra fick hålla Prim och hon sov rätt gott då 🙂


Alla sov gott på Plaza! Isadora sov i barnvagnsinsatsen och Prim i dubbelsängen mellan mig och Emma. Frukosten var också jättebra, nästan att man vill ha så varje dag 😉


Sista inlägget från eventet kommer vara om goodiebags 🙂

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Middag i Västerås 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge