Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

På spec.förlossningen! 

Lästid: 2 min

Plötsligt händer det!

Jag som trodde att jag hade foglossning, istället har jag gått runt med förvärkar hela dagen. Jag var och åt lunch vid kl14 med Emma, Jair o Lucas och shoppade lite på Backaplan. Kom hem vid 17 och värkarna satte igång lite oregelbunden så jag tajmade tiderna. Jag fick 1 värk varje 8-10 min om jag satt ner och om jag stod upp så var det kortare som 30 sek men också varje 8-10 min. Det var inte jobbigt men enl. Emma så borde jag ringa in till förlossning eftersom jag är omfödelska. Jag är inte den oroliga typen när det kommer till min kropp och vård men jag uppskattar att jag har en omtänksam vän som bryr sig och jagade iväg mig till sjukhuset haha. 

Så jag ringde in vid midnatt och berättade allting om värkarna men jag överdrev inte eller nåt. Även jag sa att jag var en omföderska och Tilda kom ändå fort  så skulle jag vänta till 3-5 värkar var 10 min! Och vila…jaha ja. 

Efter om och men så packade vi Tildas saker och pratade med Tilda att hon ska till Lucas och Emma och sova. Det tog 45 min att övertala och packa! Hon ville och sen ville inte. Det skulle kom från henne själv, att hon vill åka till Lucas och det gick ju kanon. Första gången hon sover hos en kompis. 

I bilen blev värkarna intensivare så det var ju tur att vi kom iväg till Emma, som kom ner för att hämta Tilda och hon gick faktisk utan tårar. 

Jag ringde in till förlossningen från bilen och sa att värkarna ändrades så fort inom 1 tim lopp och var den satt. Jag fick ju krystvärkar som trycktes på men inte lika värst som när det var med Tilda!

Vi fick åka in till Special Förlossningen på Östra Sjukhuset. 

  

Print Friendly, PDF & Email

4 kommentarer om “På spec.förlossningen! 

  1. Grattis till er fina flicka! Kastar in ett namnförslag med, Alba som jag tycker passar toppen ihop med Tilda 🙂 stort grattis igen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge